Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudhatom hogy még szeret? Miért vannak ezek?
Exem miután én nem jelenkeztem ő el kezdett keresni.Egyikünk se mondta ki h vége csak meg történt.Beszélgetünk emailen erőszakoskodott h legyünk barátok mert ugy biztos h nem bántana.Hiába kértem engedjen el ha nem szeret mert én szerelmes vagyok belé és nem igen tudok barátként tekinteni rá.Adtam gondolkodási időt is kedveskedtem neki de semmi válasz nem jött.Ünnepek alatt kivolt tartottam benne a lelket megköszönte.Karácsonyra vettem neki ajándékot kértem fusunk össze nem ért rá.Tegnap elkértem a címét h postán feladjam neki azt se mondta h fusunk össze és ugy adjam oda neki.
Csak köszöngette.Meg furcsa mod kedves viberen keresztül.Nem beszélgetünk napi szinten csak hébe hoba.Elején is mikor bevaltam neki h szerelmes vagyok belé hirtelen kapcsolatban van utána tovább beszélgettünk minden honan leszedte.Meg h olyat bánt akit mindennél jobban szeret meg h ha én nem lennék ő darabokra hullana már csak én állok mellette.
Ha szeret akkor mért nem akar találkozni és ujra járni velem v kezdeményez?Ha nem szeret akkor mért nem mondja meg és enged el?Annyi mindent meg próbáltam már.Elején is sokat harcortam érte aztán egy pár lettünk.Most megint én harcoljak ő is tehetne valamit.Szeretem őt mit csináljak?
Nem nagyon értettem sosem, amikor még szereti egymást két ember, miért játszadoznak avval, hogy: na akkor menjünk szét, mert nem illünk össze, meg legyünk barátok.
És húzzák egymás idejét, elmúlik sok év szenvedésben, ahelyett, hogy elülnének, és megbeszélnének dolgokat.
KOMMUNIKÁCIÓ!!!!
Rengeteg kapcsolatban nem működik.
Valóban beszélgetni kellene. Személyesen és őszintén. Ha ő erre nem hajlandó, akkor lépj tovább. Az nem jó, amikor csak az egyik fél tesz a másikért, és csak ő viszi a vállán a kapcsolatot. Nem csodálom, hogy belefáradtál.
Lehet, hogy csak kihasználja, hogy szereted, mert kell neki valaki, aki időnként "tartja benne a lelket", ahogy írtad. De akkor nagyon önző... :(
Az is lehet, hogy valami más probléma van, amit nem mondott el, ami miatt nem akar találkozni, újrakezdeni. Ennek kisebb az esélye, de nem kizárható.
Ha viszont nem képes őszintén megnyílni neked, akkor ne rágd magad tovább szerintem, és ne pazarold rá az energiáidat. Koncentrálj inkább arra, hogy feldolgozd/leírd az érzelmi veszteséget, és mielőbb új életet kezdhess. Sok sikert. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!