Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Kiderült, hogy biszex az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiderült, hogy biszex az akibe szerelmes vagyok és mellesleg egy közeli barátom is egyben. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Van egy lány aki jó barátom, és hát egy ideje többet éreztem iránta (csak így röviden, többi nem lényeg) Elmondtam, hogy érzek --> friendzoneba kerültem elég hamar (elutasított, csak barátként tekint rám). Ezután egy időben megszakítottam vele minden kapcsolatot h tovább tudjak lépni, de ő mégis vissza húzott kb.1 hónap "távolságtartás" után. Barátságunk volt a fő indok amiért ezt tette gondolom. Én mégis elszántam h, azért nem adom fel, hát ha, mégis sikerül ha esetleg jóban megismerkedünk vagy megpróbálom megszeretettni magam. Igazából nem is tudom mit várok/vártam de mindegy. A lényeg az, hogy elmondta hogy biszex. Mit csináljak most? Még mindig szeretem, de így biztos hogy esélytelen, ha nem csak afiúk azók akik vetély társak ugymond. Gondoltam, hogy végleg megszakítom vele a kapcsolatot, de egyszerűen gerinctelenség lenne csak úgy elfutnom mert hát az egyik közeli barátja vagyok.. még ha én nem is tudok rá csak barátként tekinteni, na meg sok-sok környezeti és egyébb okkok miatt elég sokszor láttom/találkozok vele. Egyre jobban fáj érzelmileg több dolog miatt is, hogy közel vagyok hozzá mint barát. Szinte már a minden napomat el cseszi.. kb fél éve lassan.. és már rohadtul tul akarok esni vagy valahova kikötni. Két dolog biztos szeretem, és nem tudok a barátja maradni csak.

2016. dec. 26. 01:39
 1/6 anonim ***** válasza:
92%
Ha szereted elfogadod bi kent is,semmiben sem masabbak a heteroknal.
2016. dec. 26. 01:45
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ebben a sztoriban mintha én lennék a csaj. Velem is volt pontosan ilyen. Az egyik legjobb barátom belémszeretett, de én a lányokat szerettem és épp nagyon is szerelmes voltam egybe.. Bár én azt mondtam neki, hogy biszex vagyok, de valójában teljesen leszbikus, csak nem mertem felvállalni magam olyan szinten akkor még. Szerintem itt dönts úgy ahogy szerinted jobb lesz neked. Ha nem bírod, szakíts meg minden kapcsolatot a lánnyal, ha úgy könnyebb elengedni. Biztos fájdalmas lesz neked is, de ha mellette maradnál mégjobban az lenne. A lánynak se lesz könnyű, hogy elvesztette egy közeli barátját (egy időre biztos) de még mindig nem olyan fájdalmas mint neked. Fel a fejjel, tudom hiába mondom, de pár hónap múlva könnyebb lesz! :) Mi azóta újra beszèlgetünk, a barátomnak lett egy nagyon aranyos barátnője akit tényleg megérdemeal, azóta boldog ès
2016. dec. 26. 01:59
 3/6 anonim ***** válasza:
*aki tényleg hozzáillik, és boldogok. :) Mi meg azóta tudunk csajokról beszélgetni :p ! Bocsánat, miközbe javítottam a mondatomat telefonon, véletlen rányomtam a küldésre.
2016. dec. 26. 02:01
 4/6 anonim ***** válasza:
Itt nem az a baj, hogy ő biszex, hanem az, hogy te hülye vagy és azután hogy konkrétan megmondta, hogy barátságnál többet nem akar tőled mégis fél éve tepersz utána. Hagy ott a fenébe és keress mást. A csodára hiába vársz, nem fog megtörténni!
2016. dec. 26. 14:05
 5/6 anonim ***** válasza:
Mi a ménkűt keres ez a kérdés a felnőtt kategóriában? Nagyon gyerekes vagy, kérdező, a csaj is azért nem tud veled mit kezdeni.
2016. dec. 27. 11:27
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm, a válaszokat!

Első válaszolónak:

Nem a biszex, mivoltján van a nagy hangsúly, hanem tehetetlenségemen az érzéseimmel kapcsolatban :/.

Második válaszolónak:

- Valóban nekem kell eldöntenem mi lesz. Egyenlőre meg próbálok valaki más után nézni.. bár szeretem, ez így nem fog működni és rosszul érzem magam, hogy ezzel 100%- ig tisztába vagyok, mégis próbálkozok.. Barátja maradok, ha már legalább annyira tart, hogy ezt amit időzőjelben állítása szerint még a legjobb barátnője/családja se tudd, mégis nekem elmondta ez a legkevesebb. Nem akarok egy jó barátot elveszíteni.

Harmadik válaszolónak:

Igen, nem az a baj hogy biszex, én megmondtam neki is hogy én nem az vagyok akit ez zavar... de mégis kicsit változtat a dolgokon de csak azért mert szeretem, mint barátja nem zavar. Mindenképp keresek mást, bár fáj és nem lesz egyszerű de muszáj.

Negyedik válaszolónak:

Azért raktam a felnőtt kategóriába, révén az a legmegfelelőbb téma rámutatás ami anno az én problémámat tükrözte. Valóban gyerekes lehetek mert ilyen dologgal nem volt még dolgom azért kérdeztem névtelenül névtelen emberek véleményét. Mivel túlságosan nagy részleteket nem adtam meg neked fogalmad se lehet miért nem akar a lány tőlem semmit, vicces mert én se tudom de megnyugtat hogy te igen. 17/f vagyok, még gyerek a társadalom szerint szóval enged meg, hogy gyerekes legyek :c . (zárójelek között megjegyzem legközelebb a kérdéssel kapcsolatban mond el a véleményed)

2016. dec. 29. 01:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!