Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiderült, hogy biszex az akibe szerelmes vagyok és mellesleg egy közeli barátom is egyben. Mit csináljak?
Köszönöm, a válaszokat!
Első válaszolónak:
Nem a biszex, mivoltján van a nagy hangsúly, hanem tehetetlenségemen az érzéseimmel kapcsolatban :/.
Második válaszolónak:
- Valóban nekem kell eldöntenem mi lesz. Egyenlőre meg próbálok valaki más után nézni.. bár szeretem, ez így nem fog működni és rosszul érzem magam, hogy ezzel 100%- ig tisztába vagyok, mégis próbálkozok.. Barátja maradok, ha már legalább annyira tart, hogy ezt amit időzőjelben állítása szerint még a legjobb barátnője/családja se tudd, mégis nekem elmondta ez a legkevesebb. Nem akarok egy jó barátot elveszíteni.
Harmadik válaszolónak:
Igen, nem az a baj hogy biszex, én megmondtam neki is hogy én nem az vagyok akit ez zavar... de mégis kicsit változtat a dolgokon de csak azért mert szeretem, mint barátja nem zavar. Mindenképp keresek mást, bár fáj és nem lesz egyszerű de muszáj.
Negyedik válaszolónak:
Azért raktam a felnőtt kategóriába, révén az a legmegfelelőbb téma rámutatás ami anno az én problémámat tükrözte. Valóban gyerekes lehetek mert ilyen dologgal nem volt még dolgom azért kérdeztem névtelenül névtelen emberek véleményét. Mivel túlságosan nagy részleteket nem adtam meg neked fogalmad se lehet miért nem akar a lány tőlem semmit, vicces mert én se tudom de megnyugtat hogy te igen. 17/f vagyok, még gyerek a társadalom szerint szóval enged meg, hogy gyerekes legyek :c . (zárójelek között megjegyzem legközelebb a kérdéssel kapcsolatban mond el a véleményed)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!