Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért húzódik el ha hozzáérek, de közben ő pedig folyamatosan a testi kontaktust keresi?
Figyelt kérdés
Van egy fiubaratom. A viselkedéséből azt érzem,hogy tetszem neki komolyabban. Nagyon gyakran hozzamér es keresi a testi kontaktust. Mégis ha én apróbb mozdulatot teszek felé(semmi nyomulás),például picit közelebb ülök hozzá akkor olyan mintha kiakadna és rosszul esne neki. Szerintetek ez mit jelent?2016. dec. 25. 15:58
1/6 anonim válasza:
Szélsőséges zárkózottság, félelem mások közelségétől?
2/6 anonim válasza:
Zavarban van/zavarba jön szerintem olyankor,és nem rosszul esik neki szerintem,csak nem volt még senki aki olyan közel lett volna hozzá,és még új neki a helyzet. Nem tudja hogyan kezelje. Legalábbis magamból kiindulva,én ezért csinálok hasonlót...
De én például baromira örülök ennek,csak nem tudom hogyan kezeljem,mert nem volt még soha közel hozzám nő...
3/6 A kérdező kommentje:
Volt barátnője, ráadásul 3 évig.
2016. dec. 25. 16:55
4/6 anonim válasza:
nekem is volt nőm. oszt mégis ha túl közel ül mellém valaki, akkor zavarba jövök
5/6 anonim válasza:
Biztos csak rendesnek akarta mutatni magát hogy kelljen neked.:D
6/6 anonim válasza:
Ugyanígy vagyok. Olyan, mintha kiakadna vagy zavarba jönne. De szerintem ha nem esne neki jól, akkor megmondaná, vagy eltolná a kezem, stb. Szóval folytatom, aztán majd lesz valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!