Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem kaptam karácsonyra a barátomtól semmit?
Figyelt kérdés
Nem vagyunk régóta együtt (1 hónapja), mondta, hogy náluk nem szokás karácsonykor az ajándékozás, ezért én se kaptam tőle semmit, de valami apróság azért jól esett volna. Nektek hogy esett volna?2016. dec. 25. 15:01
11/19 anonim válasza:
Ha adhatok neked egy tanácsot, próbáld meg magad beleképzelni az ő helyzetébe. Említetted, hogy nem vált bevett szokássá náluk az ajándékozás. Nos, az ember elsődlegesen a családi környezetben szocializálódik. Mivel gyerekkora óta ez vált alapvető szokássá, így nyilvánvaló az is, hogy nem fog ajándékot neked adni. A szüleitől sem kapott, ill. fordítva. Ezt leszámítva azonban, ha érzed az általa kimutatott szeretetét, akkor nyugodtan ülj le vele beszélgetni. Magyarázd el neki, hogy nálatok ez vált szokássá, mivel ez is a szeretetet szimbolizálja. Ha igazán szeret, meg fogja érteni, és lehet ajándékot is fog neked adni :)
12/19 anonim válasza:
A barátom mondta, hogy náluk nem szokás karácsonykor az ajándékozás, én meg nem mondtam meg neki, hogy nekem jól esne ezért rosszul esett.
13/19 anonim válasza:
Mi se vettünk egymásnak semmit. Inkább szervezünk majd valami közös programot, több értelme lesz, mint hozzávágni egymáshoz valami vackot.
14/19 anonim válasza:
Én sem ajándékozom soha és? 25f
15/19 anonim válasza:
Kommunikacio. Mikor mondta hogy nem szoktak mondanid kellett volna hogy te szeretnel
16/19 anonim válasza:
Elmondta, hogy nem kapsz tőle semmit. Ha mégis szerettél volna valami apróságot, akkor azt jobb lett volna egyből ott közölni és nem utólag gondolkodni, hogy jól esett volna.
17/19 anonim válasza:
Nyilván rosszul esik, kérni pedig- szerintem- ciki. Fogadd el, hogy ez náluk nem szokás, nem ezen múlik a szeretet.
18/19 anonim válasza:
Ha így benyögte volna,az ajándékom után,az biztos,hogy nálam válóok lenne.Most nehogy sajnálja a pénzt egy nyamvadt hóemberes 1 dekás csokifasz,vagy hasonlóra.
19/19 anonim válasza:
*csokira
Hülye autokorrektor
:'D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!