Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Normális, hogy a barátom nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy a barátom nem foglalkozik velem karácsonykor?

Figyelt kérdés
Azt mondta a családdal szeretne lenni, ezt megértettem. De egész nap nem is érdeklem, nem meséli el mit kapott, de facebookra persze feltölti. Ha nem tudunk együtt lenni legalább vártam, hogy akkor beszélünk kicsit telefonon, de semmi. Megy ide-oda

2016. dec. 24. 18:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Azért felhívhatott volna téged igazán.

Húgom is épp ezért sírt 2 órán át.

Az ő barátja bejelentette hogy anyjáéknál tölti a karácsonyt és majd 26-án reggel jön át ide hozzánk karácsonyozni, mert meg lett hívva. Ezt még meg is értettük, de az ő barátja még semmit nem írt, semmit, még boldog karácsonyt sem.

A dolog is úgy jött ki hogy facebookon mindent posztolt ész nélkül.

A srác velem egy idős, a húgom 19 éves. Igaz hogy tavaly karácsonykor még nem voltak együtt, de akkor órákig chateltek szinte, most meg semmi. A srác 25 éves létére alapból anyuci pici fiacskája típus, pedig a kutya nem nézi ki belőle. Igaz anyukája is azért elég fiatalos jellem, de a húgom ezen is ki van akadva hogy nem képes anyától elszakadni amikor a 2,5 évvel fiatalabb öccse már 1 éve elköltözött otthonról, és elbírt szakadni.

Én írtam sógor jelöltnek hogy vegye észre magát, mert nem fogom hagyni hogy a húgom 2 évig depressziós legyen egy pasi miatt, mert régen elég nagy fejfájást okozott mindnyájunknak az a srác aki a húgomat szédítette majd nem egyszer, nem kétszer eldobta magától mint egy olcsó mosogatórongyot.

2016. dec. 24. 23:29
 12/13 anonim ***** válasza:

a legtöbb családcentrikus pasi ilyen

szerintem nem érdemes ilyennel foglalkozni

én anno olyanba futottam bele, hogy az első randit is eltolta volna január közepére, mert ő ment haza anyucihoz

2016. dec. 24. 23:38
 13/13 anonim ***** válasza:
Az, hogy egyáltalán - értsd: napokon keresztül, 23-tól 27-ig - nem foglalkozik veled, az azért nem biztos hogy normális. Ha másnap találkoztok, akkor semmi gond, van ilyen, legalább lesz miről beszélgetni.
2016. dec. 25. 01:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!