Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy a barátom nem foglalkozik velem karácsonykor?
Azért felhívhatott volna téged igazán.
Húgom is épp ezért sírt 2 órán át.
Az ő barátja bejelentette hogy anyjáéknál tölti a karácsonyt és majd 26-án reggel jön át ide hozzánk karácsonyozni, mert meg lett hívva. Ezt még meg is értettük, de az ő barátja még semmit nem írt, semmit, még boldog karácsonyt sem.
A dolog is úgy jött ki hogy facebookon mindent posztolt ész nélkül.
A srác velem egy idős, a húgom 19 éves. Igaz hogy tavaly karácsonykor még nem voltak együtt, de akkor órákig chateltek szinte, most meg semmi. A srác 25 éves létére alapból anyuci pici fiacskája típus, pedig a kutya nem nézi ki belőle. Igaz anyukája is azért elég fiatalos jellem, de a húgom ezen is ki van akadva hogy nem képes anyától elszakadni amikor a 2,5 évvel fiatalabb öccse már 1 éve elköltözött otthonról, és elbírt szakadni.
Én írtam sógor jelöltnek hogy vegye észre magát, mert nem fogom hagyni hogy a húgom 2 évig depressziós legyen egy pasi miatt, mert régen elég nagy fejfájást okozott mindnyájunknak az a srác aki a húgomat szédítette majd nem egyszer, nem kétszer eldobta magától mint egy olcsó mosogatórongyot.
a legtöbb családcentrikus pasi ilyen
szerintem nem érdemes ilyennel foglalkozni
én anno olyanba futottam bele, hogy az első randit is eltolta volna január közepére, mert ő ment haza anyucihoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!