Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha nem örülök a párom ajándékának?
Nagyon sejtem, hogy mit fogok kapni tőle karácsonyra. Mivel még nem régóta vagyunk együtt, nem ismer annyira, hogy tudja, mi tetszene nekem, és mi nem. Úgy sejtem, hogy egy elég drága ékszert vesz nekem, de én nem hordok olyat egyáltalán, nem az én stílusom, nem tetszik magamon. Ha tényleg azt kapom, akkor húzzak magamra álarcot, és tegyek úgy, mintha tetszene? Nagyon ki tud ülni az arcomra a hangulatom, így félek, hogy látni fogja, nem tetszik. Félreértés ne essék, nem vágynék másra, nem az a problémám, hogy nem olyat kapok, ami nem tetszik, én csak azt nem szeretném, hogy rosszul essen neki, hogy nem tetszik, pedig tudom, hogy azért volt dolga vele...
25/N

Azért eléggé gáz, ha ennyire sem ismer. Én sohasem láttam ékszert a kedvesemen, ergo nem jutna eszembe ilyennel kezdeni. Üresfejű sznobság.
De kellemetlen helyzet, azt tudom. Mondd, hogy szép, majd jól elteszed, baja ne essék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!