Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan kezdeményezzek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezdeményezzek?

Figyelt kérdés
Van egy srác aki nagyon tetszik, de csak néha látom az utcán. Pont a buszmegálló előtt dolgozik, ahol én minden nap felszállok, és szoktuk egymást figyelni, legalábbis én úgy látom. Félek hogy csak beképzelem magamnak, mivel ő legalább 5 évvel idősebbnek tűnik nálam. Szeretnék valamit tenni de sem a nevét sem semmit nem tudok róla.
2016. dec. 22. 19:49
 1/9 anonim ***** válasza:
Kérj tőle segítséget valamiben.
2016. dec. 22. 19:57
 2/9 A kérdező kommentje:
Erre én is gondoltam, de nem igazán tudom hogy miben.
2016. dec. 22. 20:12
 3/9 anonim ***** válasza:
Mondjuk abban, hogy megfarkalna-e...:)
2016. dec. 22. 20:16
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem rossz ötlet, de egyenlőre nem akarok neki segíteni a faszállìtásban(karácsonyfákat árul, haha). Szóval valami kevésbé radikális?
2016. dec. 22. 20:18
 5/9 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg milyen fát ajánl és,hogy van e házhoz szállítás. Mondd ,hogy ő vigye ki :)
2016. dec. 22. 20:46
 6/9 A kérdező kommentje:
Lehetséges hogy ez lesz :D de szerintetek hogyan tudhatnám meg a nevét? Mert azért elég fura lenne ha odamennék és ìgy "Hallod szépek a fáid, de amúgy mi a neved?"
2016. dec. 22. 21:01
 7/9 anonim ***** válasza:

Na figyi.

Te tudod, hogy zavarban vagy, de ő még nem tudja, úgyhogy most ezt ki fogjuk használni. Vigyél magaddal valamit, amit odaadhatsz (igen, te, igen, neki), egy szaloncukrot, vagy bármi mást, ami apró gesztus - és legközelebb, amikor szemeztek, ints neki, hogy jöjjön ki. Csodálkozva fog nézni, ekkor bólogass bátorítóan, hogy igen, igen, te, igen, gyere, gyere ki, igen, most. (Mindezt ne megalázóan, csak kedvesen, de ezt nyilván sejted.) Még jobban fog csodálkozni, de örülni fog, és amilyen gyorsan tud, kijön majd eléd, mert kíváncsi, hogy mit szeretnél.

Ekkor add oda neki az apróságot, és mondd meg, hogy "ezt azért kapod, mert jó veled szemezni." Vagy "...mert minden reggel jól indul a napom." Vagy hasonló. Tehát fontos, hogy ne lentről-felfelé bók legyen, hanem mintha jutalmaznád, mintha kicsit azt mondanád neki: "nagyon ügyes vagy". Egy árnyalatnyit ez persze pimasz dolog, de nőktől ezt NAGYON szeretjük.

A csávó le fog hidalni, zavarban lesz, te pedig hagyod majd, hogy adjon két puszit. Vagy egyet.

Ha innen se oldod meg, vegyél macskát :)

2016. dec. 24. 15:30
 8/9 A kérdező kommentje:
Jézusom kitaláltad mire gondolok :D imádlak, szerintem ez lesz, mert végre valaki megerősített benne hogy nem teljesen hülyeség... ha meg mégis akkor már van 2 macskám vészhelyzet esetére
2016. dec. 24. 23:19
 9/9 A kérdező kommentje:
De attól félek hogy ez a lendületem elfogy mire odakerülök hogy látnám. Nem vagyok valami bátor. Az meg a másik, hogy mint írtam fogalmam sincs hogy hány éves hogy egy egyáltalán van-e valakije vagy ilyesmi.
2016. dec. 24. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!