Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet köztünk valami, hogyan kezdeményezzek?
Figyelt kérdés
Nos van egy nő, anyám keresztanyjának a lánya, ( nincs semmiféle rokonság köztünk csak ennyi ) és én beleszerettem. Nagyon aranyos és kedves és gyönyörű is. Az egyetlen gond hogy ő 15 évvel idősebb tőlem, én 22 éves vagyok, ő pedig 37. Neki se férje, se pasija, sem gyereke nincs, de én nem merek kezdeményezni, félek hogy nemet mond és látni sem akar többet, de attól is tartok hogy mit szólna a családom hozzá... Mit tegyek, hogyan kezdeményezzek, vagy hogyan verhetném ki őt a fejemből, hogy ne legyek belé szerelmes? Egyáltalán szerintetek lenne nála esélyem ekkora korkülönbséggel?2016. febr. 15. 11:46
1/2 anonim válasza:
Sosem tudod meg mire lenne esélyed, ha nem vágsz bele!
Örökké a "mi lett volna, ha..." vagy kockáztatsz!
Rajtad múlik!
2/2 anonim válasza:
Szerintem hízelgő lenne neki ha közelednél,aztán a többi meg majd lesz úgy,ahogy lesz.
Valahogy így,ő mit szólna hozzá,ha egy nála jóval fiatalabb férfinak tetszene,persze ne mondd magad,lehet,hogy először fel sem fogja,aztán később benne lenne.
Nekem volt jóval fiatalabb párkapcsolatom 3 évig,azért,mert végülis jól esett az állandó udvarlása,nem bántam meg,de mostanra maradok a korombelieknél..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!