Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányként hogyan kezdeményezzek?
Munkaügyből kifolyólag találkoztam eddig kétszer a sráccal. Elsőre is iszonyúan megbabonázott, de elhessegettem, elvégre munkahely, többet úgyse látom.
Most hosszú idő után újra találkoztam vele és ugyanígy érzek. Ő kedves, aranyos, mosolygós, de elég erős a gyanúm, hogy ilyen az alaptermészete, nem valószínű, hogy én bármilyen hatást gyakoroltam volna rá.
Tudom ki ő, közösségi oldalon megtalálnám. Szerintetek van értelme? Ti megpróbálnátok vele kapcsolatba lépni? (És ha igen, hogyan?)
Ilyet még sosem csináltam, hogy szinte látásból ismerek valakit és ennyire szeretném megismerni.
Nem fogok vele találkozni valószínűleg. Tényleg negyed évenként, ha van ilyen alkalom.
Írjak neki üzenetet, hogy kávézna-e velem egyszer?:D Szóval ez ebben a problémás, mert ha többször össze lehetne vele futni minden bizonnyal feltalálnám magam (legalább kipuhatolni, hogy minimálisan érdekelném-e). Viszont nem tudom, hogy az hogy veszi ki magát, ha egy "ki is ez a csaj?" írna egy üzenetet, amiben kb. randira hívják..
00:53, Köszi!:)
TerézApa miért gondolod zsákutcának?:( (Valóban sok bátorságom mondjuk nincs ehhez.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!