Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek működhet hosszútávon? (többi lent)
Figyelt kérdés
első szerelem, majd nagy csalódás egyszerűen megszakította velem a kapcsolatot úgy hogy tudta mennyire szeretem, rá 4 évre megkeresett hogy csak egy esélyt adjak neki, sosem szerettem senkit úgy mint őt és nem is fogok, viszont valamit megtört bennem és most hiába vagyunk együtt úgy tervezem az életem, hogy gondolnom kell arra mi van ha megint eltűnik
L/24
2016. dec. 20. 22:07
1/2 anonim válasza:
Nem. Es felesleges is az ilyennel hosszutavra tervezni. Valoszinuleg azert jott ujra elo, mert epp osszejott neki minden, es kellett valaki, akirol tudja, hogy szolgaltat puncit es erzelmi hatteret is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!