Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Veszekedős, dühkitöréses...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veszekedős, dühkitöréses partner - hosszutávon halott ügy?

Figyelt kérdés
2016. jún. 10. 09:13
 1/6 anonim ***** válasza:
Az . Hagyni kell a francba, aztán pörlekedjen akkor magában
2016. jún. 10. 09:16
 2/6 anonim ***** válasza:
Eléggé, az ilyen NEM fog változni. Nekem apám és testvérem ilyen, és tudom, hogy nincs az a kommunikáció, ami az ilyen típusra hatna :(
2016. jún. 10. 09:22
 3/6 anonim ***** válasza:
120adszorra is ugyanaz a válasz: persze, hogy az.
2016. jún. 10. 09:26
 4/6 anonim ***** válasza:
Valakinek bejön az ilyen élet. Én is ismerek ilyen párt, és tök hosszú ideje együtt vannak. Azt kell átgondolni, neked jó-e.
2016. jún. 10. 09:45
 5/6 anonim ***** válasza:

Számomra az lenne, nem lennék ilyen emberrel.

Anyám ilyen ember (borderline méghozzá, de tesz a gyógyulására), apám mégis vele van 30 éve, "csak" éppen alkoholista lett mellette és amióta az eszemet tudom, boldogtalan. Én biztosan nem bírnám 30 napig sem az ilyen "társat", nemhogy 30 évig.

2016. jún. 10. 10:03
 6/6 anonim ***** válasza:

Az agresszív, veszekedős, dühkitöréses "emberek" hulladék selejtek, egyértelműen kuka, ahová való. Csak a teljesen papucs, kapcsolatfüggő súlyos idióták vesződnek egy ilyen undorító partnerrel, pláne hosszútávon.

Kedvencem, amikor tudja az illető magáról, hogy egy elviselhetetlen, életet megkeserítő idióta, de mégse változtat rajta, letudva azzal, hogy "de hát ilyen vagyok". Pff.

2016. jún. 10. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!