Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan férfi, aki képes volt akár több évig is szerelmes lenni ugyanabba a lányba, holott tudta, nincs semmi esélye?
Figyelt kérdés
Tudom, ez ma már nem divat, mégis hátha akad valaki.2016. dec. 20. 20:26
11/17 anonim válasza:
És ha csak zavarban van vagy szégyenlős vagy nagyon izgul? Ilyenkor az ember a testi reakciói miatt menekül, hogy minél előbb megnyugodjon.
12/17 anonim válasza:
Én 2.5 éve vagyok szerelmes egy olyan lányba aki minden pasi álma... Az a baj, hogy 1. kapcsolatban van, 2. 3 évvel idősebb nálam (én 20 vagyok, Ő 23, a pasija 29), 3. én nem vagyok olyan jó pasi. Bár ez utóbbi még nem is lenne akkora gond, mert nem csak a külső érdekli.
13/17 anonim válasza:
Én megprobálnám:)11-nek is igaza lehet.
14/17 anonim válasza:
Szerintem is próbáld meg! Tényleg lehet, hogy félénk, vagy zavarban van...
15/17 A kérdező kommentje:
Valahogy tényleg meg kéne próbálnom. Az egyetlen baj már csak az, hogy én is iszonyatosan félénk vagyok időnként.
2016. dec. 21. 21:29
16/17 anonim válasza:
Ha nem jössz be neki, minek próbálkozol? Csak abban az esetben próbálkozz, ha nem utasított vissza. Ha azt mondta legyünk barátok, vagy nem jössz be, van barátja, ez konkrét visszautasítás, ezt jól jegyezzétek meg, nem kell komplikálni és mást beképzelni, ennél a három szónál nem vagy az este.
17/17 A kérdező kommentje:
Ki mondta, hogy visszautasított? Sosem kérdeztem rá, de apró jelekből elárulta magát.
2016. dec. 24. 00:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!