Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudom elfelejteni? Nem is jártunk.
A lényeg az lenne,hogy van egy lány aki még középiskola utolsó osztályában tetszett még és próbálkoztam nála mindennel amivel lehet meg olyannal ami abszolút röhelyes vers stb..
Nem láttam több mint fél éve de még mindig naponta gondolok rá...Ez értelmetlen...
Mert szereted (?).
Határozottan, konkretan visszautasított? Vagy csak ugy semmi reakcio volt es ezáltal nem tudtad hova tenni a dolgot? Volt vkije akkor?
Mi lenne, ha most megkeresned, ha ennyire nem tudtad elfelejteni?
Volt valakije igen...
Nem hiszem hogy lenne értelme megkeresni,mert nem rég singli lett és írtam neki facen mert csak ott volt rá lehetőségem,de semmi válasz...
Konkrétán nem mondta hogy nem tetszek neki de nem is visszanozta az udvarlási szándékomat ezért gondoltam hogy nem jövők be neki úgy...
Nem reménykedem benne tudom,hogy veszett az ügy...
Nekem csak az hiányzott hogy nem volt őszinte velem és nem mondta el mit érez----
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!