Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 es fel eve jartunk, de meg mindig szeretem es hianyzik. Soha nem fogom elfelejteni?
Szerintem akit egyszer tényleg megszeret az ember, azt soha nem tudja elfelejteni! Lehet hogy egy idő után javul a helyzet, de akkor is örök emlék marad.
Amit magamból kiindulva tudok (fiú), hogy mind a mai napig sokszor álmodom a volt barátnőmmel (jókat és rosszat is), ill. az ismerőseim is megemlítették már, hogy minden lányban őt keresem. Nagyon hiányzik, mind a mai napig vannak eléggé szomorkás időszakaim miatta, de ezzel együtt kell élni.
Ez látod (legalábbis szerintem) az igazi szerelem, nem pedig a mai tinik körében oly népszerű érzelmek nélküli valami. Míg sokan csak dobálóznak a szóval, addig néhány ember megismerkedik a komoly és mély érzelmekkel is.
Próbáld szeretni a párod és idővel könnyebb lesz!
Nagyon igaz az előttem elhangzó vélemény!!
Az Igazit, soha nem tudod elfelejteni teljesen!!A szíved mélyén mindig ott lesz!!:(
Kitartást,és sok erőt kívánok neked!!!
KOszonom szepen mindenkinek a valaszokat! :)
remelem sikerulni fog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!