Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Az a hejzet, hogy nemrég...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az a hejzet, hogy nemrég műtötték, és aki műtötték dr nő, nos úgy érzem hogy beleszerettem, lehet viccesen hangzik, de nem tudom kiverni a fejemből sehogysem, és nagyon sokat gondolok rá. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Főleg azután miután kötözésen voltam egész nap csak rajta kattogok, korban majdnem egyformák vagyunk, szóval még az sem volna akadály, úgy tűnik hogy énsem vagyok neki közömbös, bár erre nem volt konkrétum, ezt csak úgy érzem belül, mi volna a hejes, mit csináljak?

2016. dec. 14. 12:54
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
86%
Belleszerttêl a drnöbe?? Hát ez má vészhejzet, müttesd magad mégeccer!!
2016. dec. 14. 14:03
 12/20 anonim ***** válasza:
86%

" úgy tűnik hogy énsem vagyok neki közömbös"

Mutasd meg neki az írásod. Biztos még jobban beléd szeret :)

2016. dec. 14. 14:24
 13/20 A kérdező kommentje:
............
2016. dec. 14. 14:34
 14/20 anonim ***** válasza:
24%

Kérdező!

Ha komolyan érdekel a téma, nézz utána a Stockholm-szindrómának! Valószínűleg ez van veled is.

Vigasztalásul: ez elég gyakori dolog... bár inkább nőknél, és a nőgyógyásszal.

Kávéra elhívhatod, de sok reményed ne legyen. Valószínűleg ő NEM így érez, mint te.

És még csak véletlenül se mutasd meg neki az írásodat!!!

2016. dec. 14. 16:20
 15/20 anonim ***** válasza:

#14-es a Stockholm-szindróma nagyon-nagyon nem ez.

Figyelj kedves kérdező! A dolgok ott kezdődnek, hogy orvosként egyáltalán nem etikus beteggel randevúzni. Sőt! Ha tippelnem kéne, egyenes tilos. Ne próbáld meg bajba keverni inkább! Ha később mégis érdeklődsz még utána, akkor szigorúan gyógyulás után keresd fel valahogy. (De azért lehetőleg ne írásban...:D)

2016. dec. 16. 15:27
 16/20 anonim ***** válasza:

"a Stockholm-szindróma nagyon-nagyon nem ez"

De, pontosan ez, csak az enyhébb formája.

Itt is függsz egy olyan embertől, akinek ki vagy szolgáltatva, és alkalomadtán jót is csinál veled.

2016. dec. 16. 19:08
 17/20 anonim ***** válasza:
A Stockholm-szindróma pont az, ahol pozitív érzelmeket, szimpátiát táplálsz olyan iránt, aki amúgy rosszat tesz veled. Legfőképpen elrablók/fogvatartók iránt éreznek ilyet a túszok, de lehet szó erőszakos apa-elnyomott gyerek, vagy börtönőr-rabló között is. Itt nincs szó ilyesmiről. Maga a Stockholm-sz. is egy túszdrámáról kapta a nevét.
2016. dec. 16. 19:13
 18/20 anonim ***** válasza:
#16: A Stockholm szindrómánál pont NEM jót csinálnak az illetővel, hanem a rosszat, és ennek ellenére kezd el mégis ragaszkodni hozzá.
2016. dec. 16. 19:18
 19/20 anonim ***** válasza:

"pont NEM jót csinálnak az illetővel, hanem a rosszat"

A szindróma CSAK akkor alakul ki, ha:

1: FÜGG az áldozat az elkövetőtől,

2: jót IS csinál vele.

Ezért van az, hogy ez az eset IS idetartozik.

2016. dec. 16. 19:45
 20/20 anonim ***** válasza:

Nem tudom honnan veszed, de olvass már utána:

[link]

[link] (ez jóval szakmaibb)

Tehát a Stockholm-sz. esetén épp azt várnánk az illetőtől, hogy utálja a bántalmazót. Ha ez az eset idetartozna, akkor kb az is, ha mondjuk valaki a tanárába szerelmes. Ugye érzed, hogy ez botorság?

2016. dec. 16. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!