Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan exetek akire évek múltán is jó érzéssel gondoltok? Story?
Volt olyan különleges személy az életetekben aki talán még évek után is hiányzik ha eszetekbe jut? Mert jó volt vele de valami miatt nem maradhattatok együtt.
Szivesen olvasnék storykat, mert nemrég hagyott el akit szeretek. Jól megvoltunk devalami miatt már nem fértem bele az életébe. Sajnos nem osztotta meg velem hogy miért, de reménykedek hogy ha majd egyszer még találkozunk elmondja és addig is szép emléknek őriz meg.(Abba nem megyek bele hogy mennyire fáj ez, most próbálom a jó oldalát nézni mindennek mert közel állok a depresszióhoz, viszont nem akarom elhagyni magam.)
Igen, van ilyen exem. Nagyon jóban vagyunk, olyan igazi lelki társak, barátok. Majdnem minden nap beszélünk. Mindent megtudunk egymással beszélni. Félszavakból is megértjük egymást. Nagyon különleges kapcsolat van köztünk. :)
A távolságot viszont a munkánk miatt nem tudtuk megoldani, ezért úgy döntöttünk hogy külön folytatjuk, de mégis együtt.
Nem sok barátnőm volt, 3.. abból az utolsó volt hosszabb kapcsolat, ha nevezhető annak. Szét választottak minket.
2 év telt el, de még a mai napig ha meglátom mással, hogy van valakije, elfog a sírhatnék. Sajnos elég csúnyán ért véget a kapcsolatunk és nem is keresett meg többé.
Az a tipikus, pasizni kell, mert az mindennél jobb típusú csaj.
Most pl az fáj a leginkább, hogy miattam tanul ahol tanul, még én ajánlottam neki és most volt a szalagavatója. Nálam le van tiltva, de véletlenül megtaláltam a mostani pasiját és láttam, hogy szalagavatós ruhában ott ölelik, illetve csókolják egymást. Hát igen, egy cseppet elfogott a szomorúság, hogy sajnos nem én állhattam már ott az oldalán.
Mert neki más kellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!