Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szülők! Titeket zavarna, ha a gyermeketek párja vegetáriánus lenne?
Figyelt kérdés
Nem az a típusú, aki ráerőlteti másra a nézeteit. :)2016. dec. 13. 12:17
2/9 anonim válasza:
Ha nem egy haszonállat (kecske,birka, tehén) akkor nem :D
3/9 anonim válasza:
Eleg nagy baj lenne, ha engem zavarnanak a mas ember etkezesi szokasai. O dolga, minek avatkoznek bele???
4/9 anonim válasza:
Szerintem nekem ehhez semmi közöm.
Legfeljebb megjegyzem, mint hasznos információt, és családi összejövetelen úgy főzök, hogy ne maradjon éhen.
Ezen túlmenően engem nem érint.
5/9 anonim válasza:
Nyilván kapna néha beszológatást a családtól (ugyanúgy mint az, aki nem iszik alkoholt, stb), vagy barátias élcelődéseket, de amúgy hidegen hagyna.
6/9 anonim válasza:
"Nem eszik húszt? Nem baj, majd cinálok neki báránt!" :D /a bazi nagy görög lagziból/
Engem amúgy nem zavarnak a vegák, amíg nem akarnak "megtéríteni" :)
7/9 A kérdező kommentje:
Ezt az idézetet családi körben szoktam megkapni. :D
2016. dec. 13. 15:19
8/9 anonim válasza:
Én sem eszek húst 2 hónapja és sokkal jobban érzem magam fizikálisan. Nem fingadozok össze-vissza és büdöseket, nem gyullad be ez-az a szervezetemben. Sokkal jobb, én nem tudnék mit kezdeni azzal, ha a leendő barátnőm és a szülei ezt nem fogadnák el. :/
9/9 anonim válasza:
Szülőként miért kellene, hogy zavarjon? Az ő dolga, ráadásul nekem legfeljebb a vejem/menyem lesz az illető, nem én fogok vele együttélni.
Ha a gyermekem képes lenne így együtt lenni vele, és nem zavarná, hogy különbözőek az étkezési szokásaik,akkor oké.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!