Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A szerelmet ilyen erősen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szerelmet ilyen erősen befolyásolja a humor használat? El tud emiatt hidegülni a két fél egymástól?

Figyelt kérdés

Volt barátnőm azért szakított velem, mert nem bírta elviselni a humoromat.

Néhány példa:

Miért rossz a szemtelen embernek? Mert mindig azt hiszi, éjszaka van.

Szereted Sonkaingút nevű szerzőt? Az ki? Hát te nem ismered Hemingwayt?

Egy fehér papírlapot elővettem és végighúztam rajta a fejem. Mondom, nem fog az agyam.

Még kismillió ilyet tudnék felhozni példaként.

2016. dec. 4. 22:59
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Tudod az inteligenciat nem iskolai vegzettseggel adjak......de ha szerinted igen akkor nincs is mirol beszelni....
2016. dec. 5. 13:33
 22/27 anonim ***** válasza:
Intelligens embernek is lehet hülye humora.
2016. dec. 5. 14:36
 23/27 anonim ***** válasza:

Nekem kb. egy hét után elegem lenne belőle, mert ez - ha nem jól használod - a Sandler-féle ripacskodáshoz hasonló(an fhos).

Ezek nem viccesek, hanem iszonyat idegesítő dolgok, hosszú távon pláne, és ó lenne, ha nem vennéd magad egy kalap alá a L'art pour l'art-ral., mert őket alázod meg.

Az intelligenciát pedig nem diplomához és végzettséghez kötik, de ha nem tudod...

2016. dec. 5. 16:48
 24/27 Költőnő? ***** válasza:
Úgy látom nem érted. Valszeg ezért is nem áll jól neked ez a fajta humor.
2016. dec. 5. 17:10
 25/27 anonim ***** válasza:

Azt a fajta humort szeretem, ami egy konkrét helyzetben pont odaillik, találó. Ehhez rugalmasság és intelligencia kell, hogy az adott helyzetre tudj frappánsan reagálni.

Az előre betanult viccek, öncélú poénok pufogtatása nálam nem tartozik a humor kategóriájába... inkább idétlennek tartom. Mások meg nem, jókat nevetnek rajta és humorosnak tartják azokat, akik ezt használják.

Az meg a másik dolog, amit valaki írt fentebb: hogy ha a humor a minőségi beszélgetés rovására megy, akkor ott gond van. Sokszor éltem meg, hogy valakinek egy számomra fontos dologról beszéltem, ő meg elviccelte. Nagyon rosszul tud esni, ha elbagatellizálnak egy számomra fontos dolgot!

2016. dec. 6. 13:00
 26/27 A kérdező kommentje:
Ez nagyon igaz. Csakhogy ha egy mély beszélgetésről van szó, akkor én is komoly maradok.
2016. dec. 6. 13:57
 27/27 anonim ***** válasza:
Az oke, de ezek a viccek borzalmasak.
2016. dec. 7. 09:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!