Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szerelmet ilyen erősen befolyásolja a humor használat?
El tud emiatt hidegülni a két fél egymástól?
Figyelt kérdés
Volt barátnőm azért szakított velem, mert nem bírta elviselni a humoromat.
Néhány példa:
Miért rossz a szemtelen embernek? Mert mindig azt hiszi, éjszaka van.
Szereted Sonkaingút nevű szerzőt? Az ki? Hát te nem ismered Hemingwayt?
Egy fehér papírlapot elővettem és végighúztam rajta a fejem. Mondom, nem fog az agyam.
Azért rossz a humorod, mert nem érzed, hogy mi a különbség a L'art Pour L'art dalában szereplő "Mikor a lónak kilövik a szemét, azt hiszi, hogy este van" és a te általad leírt "Miért rossz a szemtelen embernek? Mert mindig azt hiszi, éjszaka van."
Az első egy dal egyik sorára rímelő abszurd igazság (most nevezzük így), a másik pedig egy 4 éves kisgyerek szintjén levő erőltetett nyelvi játék, tényleg, ilyeneket mondanak az óvodások, mikor kezdik fölismerni a szavak jelentését, szótöveket, toldalékokat.
Az a baj, hogy felnőtt létedre azt hiszed, hogy jó a humorod, össze is hasonlítod magadat Magyarország legjobb abszurd humort művelőivel és nem veszed észre, hogy a kettő nem hogy messze nincs egy szinten, hanem már az óvodában is gáz lenne.
2016. dec. 5. 00:27
12/27 anonim válasza:
Egy "között" lemaradt az első mondta végéről.
2016. dec. 5. 00:28
13/27 A kérdező kommentje:
Azt nem írtam egy szóval sem, hogy jó a humorom. Egyszerűen ilyen adódott. Jobb a teljes komolyság? Az interneten legalább tízből kilenc nő odaírja a humort az oldalára. Nagy valószínűséggel az intellektuálisabb humorra gondolnak, nem pedig erre.
2016. dec. 5. 00:31
14/27 anonim válasza:
Van, aki nem birja ezeket. Az ilyen szintu viccekbol nekem felevente eleg 1. Valoszinuleg a baratnod is ilyen tipus. Exem is napi 50 ilyet elsutott es nem erezte hol a hatar. Nyilvanosan, mikor masok halottak, kifejezetten kellemetlen volt nekem. Most van egy baratnoje, akinek atjon ez a humor, es tok boldogok.
2016. dec. 5. 01:50
15/27 anonim válasza:
Nem az a baj, hogy ezek rossz viccek, szerintem azokon lehet a legjobbat nevetni, hanem hogy nem jól használod őket. A humor akkor jó, ha nagyon betalál, de ahhoz kell a megfelelő szituáció és időzítés. Ha erőlteted és folyamatosan ezt nyomod, az egy idő után idegesítő és kiábrándító.
2016. dec. 5. 02:02
16/27 anonim válasza:
Ha 0-24 nyomatod ezeket a gyökérségeket, nem csoda, hogy elhagyott. Kis mennyiségben talán elmenne. Én mondjuk mindig a komoly pasikat részesítettem előnyben, és egy ilyen idétlen emberrel 1-2 randinál többet nem tudtam volna elképzelni.
2016. dec. 5. 02:20
17/27 anonim válasza:
Ilyen a párom, és imádom hogy mindig van humora. Először valoban sok volt, ma már ha 10percig nem mond viccet megbolondulok hogy mi baja van :-D
2016. dec. 5. 08:47
18/27 anonim válasza:
Nem hiába szokták mondani,hogy a humorhoz meg humorérzékhez inteligencia is kell!Ezek szerint a masodiknak híján állsz......
2016. dec. 5. 09:56
19/27 Költőnő? válasza:
Az angol humorral az a baj, hogy ahhoz egy olyan személyiség is kell hozzá, ahogy a sötét humorhoz is. Anélkül csak idétlenkedés. Pl a régi társulathoz jobban illett, a mostanihoz kevésbé. Én pl szeretem az elvont, illetve sötét humort de nem tolom nyakló nélkül mkinek. És nem is tetszik mkitől.
2016. dec. 5. 10:26
20/27 A kérdező kommentje:
Ha meg komoly dolgokat dobok fel témaként, akkor az a baj, hogy túlságosan sok abból.
A családnak egy jó barátja vegyész, mindig ilyen vicceket mond. Ezek szerint ő nem elég intelligens, pedig a legjobb a munkájában.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!