Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki tud tanácsot adni nekem?
Figyelt kérdés
A barátommal most leszünk 4 éve lassan együtt!(a barátom 22, én 19 éves vagyok) A párom németországba dolgozik őszi es tavaszi szezonba de most kapott teljes állást kint és ki akar költözni én szeretnék vele menni de okj képzésen vagyok most vizsgáznék bár tudom hogy nem fogok tudni elhelyeszkedni ezzel a szakmával majd,de nem volt más választásom.. És az a baj hogy nem nekünk való a távkapcsolat és sokszor veszekszünk vagy nem beszélünk sajnos és ez a kapcsolatunkra megy :( szerintetek mit kellene tennem? Abba hagyjam a sulit és kimenjek vele vagy fejezzem be a sulit de akkor biztos hogy elveszítem és szakítunk?!?! Nem tudom mit tegyek még fiatalok vagyunk és később haza jönnénk 1-2év múlva de akkor is :( (bocsi ha rosszul fogalmaztam telorol vagyok nem látom át annyira a szöveget)2016. dec. 4. 15:28
1/5 anonim válasza:
Kérdés, hogy mennyi pénzt és energiát fektettél bele eddig a képzésbe...
2/5 A kérdező kommentje:
Középsuliba is ezt tanultam de nem szeretem és kb 6000Ft
2016. dec. 4. 15:56
3/5 A kérdező kommentje:
Energiát se nagyon mert nem szeretem
2016. dec. 4. 15:57
4/5 anonim válasza:
Egy OKJ-s képzés még mindig könnyebb,mint egy alapdiploma,ha érdekel,ha nem.Ha már elkezdted,csináld végig és utána kezdj el olyat tanulni,ami érdekel.A vizsgákat csináld meg és szerezd meg a bizonyítványt,hogy tudj valamit felmutatni.Egyébként mi az a szakma,ami neked ilyen szintű zsákutca,ha szabad tudni?Na meg,hogy tudd,minimum B1 szint kell,hogy Németországban egy munkaadó szóba álljon veled.
5/5 A kérdező kommentje:
Mozgókép és animáció szakon vagyok.
2016. dec. 4. 16:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!