Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felnőtt nők, ti nagyon rossz néven vennétek, elküldenétek melegebb éghajlatra azt a férfit, aki nem érdekel titeket, a faviccei is idegesítenek és még szerelmet is vall nektek?
Ez a szöveg még akkor is kiábrándítana, ha egyébként az illető szimpatikus lenne.. Borzasztó modoros és nyálas.
Egyébként pedig soha nem tartottam a kapcsolatot olyan emberekkel, akik viszonzatlanul belém estek, nem tartom fair dolognak. Egy ilyen szöveg után, ebben a helyzetben, pedig a lehető legudvariasabban, de megszakítanék minden lehető kapcsolatot az illetővel.
nem vonzó, ha rajtam kívül semmi más nem érdekel téged.
ráadásul ahogy a kérdésben írtad, nem érdekled. egy túláradó kijelentéssel ez nem csap át az ellenkezőjébe. esetleg ha van alkalmatok sok időt együtt tölteni, nevetni, vagy más helyzetben látni.
A lányok romantikusak. Azzal aki érdekli őket. Emellett a romantika nem egyenlő a teljes függéssel.
Először megpróbálnám udvariasan visszautasítani. Ha nem értene belőle vagy zaklatna, akkor lehet hogy elszakadna a cérna és beszólnék neki, de inkább letiltanám.
" Tudtam, hogy ma nem romantikusak a lányok. "
tegyük fel, hogy őszinte válaszokat kaptál.
nem kell kiakadnod, hogy az első túlzott ötleted nem arat sikert. csináld másképp.
kár a nők romantikusságát hibáztatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!