Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ha szerettek egy lányt, és megismeritek a pasiját, hogy viselkedtek vele?
Azt is hozzá kellett volna tennem, hogy kivel, hogy viselkedünk (a lánnyal, vagy a pasijával). :D De nyilván a barátra gondoltál.
Ha barátként szeretem a lányt, akkor jó fej leszek a pasijával is. Persze ez függ attól is, hogyan viselkedik velem az adott fiatalember, mert vannak idióták, akik nem tudják az ilyen helyzeteket kezelni és féltékenységi rohamokat kapnak, ha a nőjüknek fiúbarátai vannak. :D
Ha szerelmes vagyok a lányba, az már bonyolultabb. Rajtam általában látszik az, hogy mit gondolok, úgyhogy inkább kerülném őket. Persze a lánnyal tisztáznám a helyzetet, hogy mi miért van.
nem vagyok semmilyen aberált állat, szóval normálisan!
Amúgy az a csaj akinek barátja van az tabu az én számomra! Még ha az előtt tetszett is, mielőtt tudtam volna hogy pasija van, azután ahogy megtudom egyből kiábrándulok belőle! Hála Istennek, hogy így lettem kódolva!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!