Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Távkapcsolatosok, van akinek jól alakult?
Figyelt kérdés
Olyan jól megvagyunk,de rengeteg olyat olvasok hogy nem lett közős jövőjük,mikor összekoltöznenk évek múlva,nem ment,tavolsag miatt vége stb. Szeretnék olyantól olvasni pár mondatot akinek működik,vagy esetleg közös jövőjük lett:) honnan tudtad hogy ő az igazi? köszönöm a normális válaszokat 18/l2016. dec. 2. 17:45
11/11 anonim válasza:
Akkor csak pozitív véleményt szeretnél? Nekem nem jött be. 220 km volt és 3év után én feladtam mindent és összeköltöztünk. 3hónap után házasság és közös lakás vásárlása. Na ez volt a hiba. 2év után válás. A többit nem nem bántam meg mert a munkahelyem 12éve ugyanaz. De egy jó tanács fél egy évet élhetek csak úgy együtt és ha minden szuper házasság, gyerek és közös lakás csak utána legyen. A mostani páromnál egyből éreztem, hogy minden szuper lesz az együttélés elején is már. Első esetben még már 5%ban az esküvőn éreztem nem őt keresem csak erőltette, hogy gyorsan azonnal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!