Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan "örökké" kitartó szerelem, ami gimis korban alakult ki a párok között?
Figyelt kérdés
Gondolok itt arra, hogy a gimibe összejön egy fiú és egy lány, és onnantól kezdve nincsenek mással, csak egymással, és életük végéig szeretik egymást. Erre tapasztalat?2016. nov. 4. 00:08
2/17 anonim válasza:
En azt hittem van. 17 evesen emlekszem, hogy olyanokat mondtam mindenkinek, hogy en mennyire szerencses vagyok, mert mar ilyen fiatalon megtalaltam a szerelmet, amit masok egesz eletukben keresnek, es a keresgeles helyett koncentralhatok a tanulasra stb.re :'D. Meg csak 4 ev telt el azota, de ha erre gondolok mindig ki kell rohognom magamat :D. Szoval szerintem nincsen. Tul sokat valtozik az ember ilyesmihez.
3/17 anonim válasza:
Ez azért nehéz, mert ehhez 2 ember kell. Tényleg létezik ilyen történet, de nagyon-nagyon ritka!!
Benned is felmerülhet milyen lehet mással, elcsavarják a fejed, a pároddal is megeshet, követtek el hibákat, hisz első kapcsolat. Fiatal, sértődékeny, és nem is érzi még annyira az ember, hogyan is kellene ilyen fiatalon legelőször egy kapcsolathoz állni.
4/17 anonim válasza:
Egy kedves rokonunknak a tesoja ea a parja 15 eves korukban jottek ossze. Illetve a no volt 15 akkor. Azota egyutt vannak, csak egy honapis mosolyszunet volt koztuk meg regen. Azota van egy 8 eves gyonyoru kislanyuk es szoktam oket figyelni, es meg en is erzem azt a szeretetet es a vonzodast is ami koztuk van. Bamulatosak!
5/17 anonim válasza:
Az amcsi romcsi filmekben előfordul. Amúgy kötve hiszem.
6/17 anonim válasza:
1 ilyen párt ismerek, akik 15-16 évesek voltak amikor összejöttek. Azóta 35 évesek, 2 gyerekkel. A férfi többször félrelépett, már a gyerekek előtt is. A nőről nem tudom.
8/17 anonim válasza:
A ferjem es en a szakkozepben jottunk ossze. En 16, ferjem 18 volt akkor. 15 ev telt el azota, es a mai napig nagy a szerelem. :) Azota egy gyermekunk is szuletett. Szoval van ilyen.
9/17 anonim válasza:
Szerintem is van, de tényleg ritka. Párom bátyja most jegyezte el a barátnőjét, akivel gimiben jöttek össze. De az ő társaságában ismerek másik 3 párt is, akik gimi óta együtt vannak, de náluk még nem volt eljegyzés, ellenben 5-8 éve együtt vannak. Persze, lehet nem mindból lesz házasság, de az is lehet, hogy igen :)
10/17 anonim válasza:
Én az ilyeneket mindig kicsit megmosolyogva, szkeptikusan fogadom. Annyit valtozik, alakul az ember meg gimis evei utan, h aligha illik ossze azzal 40 evesen akivel 15 evesen egyutt volt. Persze a konformitas ott tarthat valaki mellett. De alapvetoen leszogeznem h az ember sem monogam tipus. A szerelem tuti elmulik. szeretetnek megmaradhat extrakkal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!