Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nők és lányok! Mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők és lányok! Mennyire vennétek zokon, ha a párotok felvetné az ötletét egy mellplasztikának? Mondjuk egyfajta ajándékként, állná az egész cechet.

Figyelt kérdés

2016. dec. 1. 07:58
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

Én örülnék neki, mert a szoptatástól nagyon megnőttek és megereszkedtek a melleim, pedig gyerekvállalás előtt szuperek voltak, és őszintén szólva kicsit visszasírom a korábbi állapotot. Nem nagyobbat csináltatnék, hanem kisebbet és feszesebbet - ahhoz hasonlót, mint eredetileg volt. Biztos, hogy jót tenne az önbizalmamnak!

És ha valahogy rám szakadna a bank, akkor bizony a páromat is befizetném hajbeültetésre. Nem magam miatt: engem egyáltalán nem zavar a kopaszodása, de őt nagyon! És mivel tudom, hogy NEKI ez fontos, ezért én is szívesen állnám a cechét egy olyan beavatkozásnak, ami az ő önbizalmát erősíti.

2016. dec. 1. 12:02
 22/31 Sunshinedoll ***** válasza:
70%
Ha zavarna a kis mellem, nem venném zokon. De mivel szeretem a kis mellemet, elég s-ggfej húzásnak találnám.
2016. dec. 1. 12:03
 23/31 anonim ***** válasza:

Régebben fel akartam varratni a cicimet,de miután egy rokonom elmesélte,neki mivel járt,inkább letettem róla.Úgy vagyok vele onnantól kezdve,hogy aki szeret,az fogadjon el lógó cicikkel is,vagy ha nem tetszik,keressen mást,de az időmet ne rabolja.

Ha most is vartyognék,hogy valamiért nem vagyok elégedett a mellkas környékemmel,hálás is lennék,ha állja a cechet,de a műtéttől kicsit fosnék.

2016. dec. 1. 13:25
 24/31 anonim ***** válasza:
Én is fel akarom varratni, amióta van mellem, lóg. Mit mesélt az ismerősöd?
2016. dec. 1. 14:08
 25/31 anonim ***** válasza:
Az jutna eszembe, hogy végre az érdekli, amire vágyok.
2016. dec. 1. 14:40
 26/31 A kérdező kommentje:

Hűűű, jó sok válasz érkezett. :) Köszönöm!

Egyébként szerintem nincs abban semmi "átformálási vágy" a pasi részéről, ha szeretne egy kicsit nagyobb melleket a szerelmének. Elvégre a nagy mellek a nőiesség szimbólumai. Egyfajta céltábla a férfi szemnek.

2016. dec. 1. 17:05
 27/31 anonim ***** válasza:
82%

De akkor alapból válasszon olyat, akinek nagy a melle.

Mert ez így úgy hat, mint hogy veszel egy nőt, és megcsinálod olyanra, amilyen tetszik.

2016. dec. 1. 17:07
 28/31 anonim ***** válasza:
77%
Olyan pasi, aki a nagy mellekre bukik, alapból ne jöjjön össze velem akkor, és kész. Ne akarjon engem átfaragni műtéti úton.
2016. dec. 1. 17:13
 29/31 anonim ***** válasza:
Sértő és megalázó lenne. Ha mégis kitartana az ötlet mellett, meghívnám egy faroknagyobbításra.
2016. dec. 1. 18:19
 30/31 anonim válasza:
Én nem vennèm zokon.
2016. dec. 2. 09:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!