Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nők és lányok! Mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők és lányok! Mennyire vennétek zokon, ha a párotok felvetné az ötletét egy mellplasztikának? Mondjuk egyfajta ajándékként, állná az egész cechet.

Figyelt kérdés

2016. dec. 1. 07:58
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
29%
Pasiként, ha kérné a párom, szívesen kifizetném. Meg várnám, még vége az egésznek, túl van rajta teljesen és utána elhagynám. Mivel, nem tudnák rajta túl lépni, hogy ő már nem az aki volt, ő már csak egy mű nő. Akkor meg már nem lenne kedvem hozzá érni.
2016. dec. 1. 09:45
 12/31 anonim ***** válasza:
65%

Nem örülnék neki. Ezek szerint nem fogadna el olyannak, amilyen vagyok. Így a kapcsolatnak sem lenne értelme.

Hozzáteszem, hogy én eleve elégedett vagyok velük, jól megvagyok műtét nélkül is.

2016. dec. 1. 09:49
 13/31 anonim ***** válasza:
70%
@11: a plasztika nem feltétlen jelent implantot. Azt is műnek éreznéd ha pl kisebb mellbimbót szeretne?
2016. dec. 1. 10:00
 14/31 anonim ***** válasza:
70%
Nekem ebben az a megalázó, hogy a pasi megvesz. Ő alakít, mint egy babát.
2016. dec. 1. 10:37
 15/31 anonim ***** válasza:
60%
Osztom a #11-es véleményét!!!!
2016. dec. 1. 10:55
 16/31 anonim ***** válasza:
55%
Ha már említettem neki, hogy szeretem az A-s melleimet és semmi pénzért nem akarnék nagyobbat, akkor rohadtul kiakadnék, ha nem csak felveti hanem erőlteti is, akkor meg jól otthagynám. Ha nem mondtam neki, akkor is szarul esne, hogy azt feltételezi hogy minden kis mellű lány elégedetlen magával és nagyot akar...De ez még megbocsátható, sok minden függ attól hogy hogyan veti fel az ötletet, milyen okból, hogy reagálja le a nemleges válaszom. De mindenképp elgondolkodnék rajta hogy vajon azért ajánlotta e fel mert nem tetszik neki hogy kicsi és ha ennyire képtelen elfogadni úgy ahogy vagyok, akkor miért van velem?
2016. dec. 1. 11:02
 17/31 anonim ***** válasza:
65%
És akkor a csaj is beküldené a csávót farokplasztikára...
2016. dec. 1. 11:10
 18/31 anonim ***** válasza:

# 13

Ketté venném a dolgot. Egészségügyileg ajánlott, az rendben.

Viszont, ott van a párom és azért párom, mert úgy szeretem, ahogy van. Az ember folyamatosan változik. 10-20 év múlva másként fog kinézni, akkor is elfogadom, ahogy kinéz és nem kell cicifelvarrás, zsírleszívás, feltöltés, stb. Maradjon természetes, úgy szeretem ahogy van.

Mind ezt úgy mondom, hogy megéltük együtt a húsz évet, nem csak elmélet.

2016. dec. 1. 11:12
 19/31 anonim ***** válasza:
59%

Oh, és ez mind a szerelem kategóriában!

"Ősember akar nagy csöcs."

2016. dec. 1. 11:12
 20/31 anonim ***** válasza:
61%

Szakitanék. Fogadjon el olyannak, amilyen vagyok, vagy pedig keressen jobbat, és ezt nem méregből vagy bántásból irom, neki is jobb lesz.

Kivétel, ha én nyignék napi szinten, hogy de jó lenne megműttetni. Akkor csak az én kivánságom teljesitené, akkor jó fej lenne. De mivel én nem akarom a műtétet, más kedvéért se fogom megcsinálni.

Félreértés ne essék, szeretek a párom kedvében járni, pl kifejezetten az ő kedvéért hordok sokszor szoknyát, stb, de ez azért már egy másik szint, "kicsit" komolyabb dolog.

2016. dec. 1. 12:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!