Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők és lányok! Mennyire vennétek zokon, ha a párotok felvetné az ötletét egy mellplasztikának? Mondjuk egyfajta ajándékként, állná az egész cechet.
Nem örülnék neki. Ezek szerint nem fogadna el olyannak, amilyen vagyok. Így a kapcsolatnak sem lenne értelme.
Hozzáteszem, hogy én eleve elégedett vagyok velük, jól megvagyok műtét nélkül is.
# 13
Ketté venném a dolgot. Egészségügyileg ajánlott, az rendben.
Viszont, ott van a párom és azért párom, mert úgy szeretem, ahogy van. Az ember folyamatosan változik. 10-20 év múlva másként fog kinézni, akkor is elfogadom, ahogy kinéz és nem kell cicifelvarrás, zsírleszívás, feltöltés, stb. Maradjon természetes, úgy szeretem ahogy van.
Mind ezt úgy mondom, hogy megéltük együtt a húsz évet, nem csak elmélet.
Oh, és ez mind a szerelem kategóriában!
"Ősember akar nagy csöcs."
Szakitanék. Fogadjon el olyannak, amilyen vagyok, vagy pedig keressen jobbat, és ezt nem méregből vagy bántásból irom, neki is jobb lesz.
Kivétel, ha én nyignék napi szinten, hogy de jó lenne megműttetni. Akkor csak az én kivánságom teljesitené, akkor jó fej lenne. De mivel én nem akarom a műtétet, más kedvéért se fogom megcsinálni.
Félreértés ne essék, szeretek a párom kedvében járni, pl kifejezetten az ő kedvéért hordok sokszor szoknyát, stb, de ez azért már egy másik szint, "kicsit" komolyabb dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!