Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 25 éves vagyok, a párom 45...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25 éves vagyok, a párom 45 éves! Miért zavar ez egyeseket?

Figyelt kérdés

Én elég komoly nő vagyok és ő is fiatalosan él, nem tudom miért zavarja ez a világot.

Nektek mi a véleményetek?

2016. nov. 24. 19:36
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
engem nem zavar. Áldásom rátok! remélem örökké együtt maradtok. Legláabb más életét nem keseritittek meg.
2016. nov. 24. 20:14
 12/24 anonim ***** válasza:

Valahol azt mondom,hogy ne foglalkozz a körülötted lévők véleményével, de igenis, foglalkozunk vele.

Ha boldog vagy ebben a kapcsolatban akkor ne aggódj a korkülönbségen.

Az élet majd úgyis igazol, vagy nem igazol....

Én negyvenes nő vagyok, egy 45 éves pasi lehet fiatalos gondolkodású és nekem is van 25 éves lány ismerősöm aki éretten gondolkodik.

A gyerekkérdés a legfontosabb téma a korkülönbségnél.Ezt kell körbejárnotok, átbeszélnetek. Ha hosszú távú kapcsolatban gondolkodtok.

2016. nov. 24. 20:15
 13/24 anonim ***** válasza:

Végül is így hamar lehetsz víg özvegy. Ha elég lóvés akkor szép zsetont kaszálhaatsz, ha addig sikerül elvetetni magad.

A 20 év már sok... Apád korosztálya kis túlzással.

2016. nov. 24. 20:16
 14/24 anonim ***** válasza:

Engem nem zavar, amíg nem nekem kell egy 45 éves pasival együtt lennem....

Hála az égnek, jó ízléssel vagyok megáldva!!

2016. nov. 24. 20:18
 15/24 anonim ***** válasza:

Most soknak tűnik a 20 év korkülönbség, de 45-65 évesen már nem annyira. Azt mondjátok,hogy korán lesz vígözvegy.. Ezt nem lehet tudni. Az esélye megvan,de ha 85 éves lesz a férfi 65 a nő...szerintetek még akkor is döntő ez?

Nem kell ennyire lehúzni csak azért, mert nem az élet rendje szerinti kapcsolat ez.

Annyi azonos korosztályú boldogtalan pár van. Ha Ők boldogok így hát legyenek.

2016. nov. 24. 20:28
 16/24 anonim ***** válasza:
csak példának okáért, 60 évesen egy nő még akar szexelni. 80 éves férfi viszont..?
2016. nov. 24. 20:39
 17/24 anonim ***** válasza:
Öregapám gépén a netes előzményeket látva a 85 éves is akar.
2016. nov. 24. 20:44
 18/24 A kérdező kommentje:

Jézusom, 45 évesen azért még nem öreg valaki, az apám viszont 67 éves, ha érdekel valakit :D

Érdekes válaszok jöttek, az én komolyságomat megkérdőjelezik, de valaki azt kérdezi, miért tud nekem egy 30 éves kevesebbet nyújtani.

Hát képzeld el, ha ez az ember, aki a párom, 30 éves lenne is ugyan olyan jó lenne, mint majd 55 évesen lesz ! Nem arról van szó, hogy a korát illetően valaki többet vagy kevesebbet nyújt, hanem arról, hogy ő számomra VALAKI !!! Okosok.. Egyébként elfogadom a negatív kritikát is természetesen megértem ha valakinek ez szemet szúr, ha értelmes érvekkel tud szolgálni, de azért normálisan is lehet válaszolni, nem kell egyből támadni !

Köszönöm a válaszokat !!

2016. nov. 24. 20:48
 19/24 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz a negatív kommentekkel. Én 28 éves vagyok, párom 46. Két éve vagyunk együtt. Mindkettőnknek van gyereke az előző házasságából. Egyedülállóak voltunk mikor megismerkedtünk. Fiatalos, 10 évet letagadhatna de amúgy meg nem érdekel i hogy néz rank. Ők nem tudják mi van otthon a négy fal között. En sosem voltam ilyen nyugodt és kiegyensúlyozott mint mióta ismerem. Szeret engem és a lányom, tenyerén hord, de a kellő önállóságot is meghagyjuk egymásnak. Kell ennél több?
2016. nov. 24. 21:00
 20/24 anonim ***** válasza:

És ugyanakkor fog lecserélni, mint amikor az elsőt rád.

2016. nov. 24. 21:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!