Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám őt kiverni a fejemből?
Figyelt kérdés
Gáz, de egy nős férfiba szerettem bele. Számomra Ő a tökéletes.
Nem fogok vele kikezdeni, szeretem annyira, hogy nem fogom tönkretenni az életét.
Viszont alkalmanként összefutunk, koncertek alkalmával. Van amikor hónapokig semmi, van amikor 1 hónapban kétszer is találkozunk.
Egyszerűen nem tudom kiverni a fejemből, a mosolyától elolvadok mint nyáron a fagyi.
Ismerkedtem/ismerkedek másokkal is, de egyikből se lett semmi komoly.
Mit csináljak, hogy kitudjam verni a fejemből?
2016. nov. 23. 18:50
1/2 anonim válasza:
Ó , te szegény!! Erre sajnos nincs módszer.Majd idővel múlik az érzés.A kapcsolatot nem tartod vele sehogy? Ha tényleg ritkán látod és ritkán beszélsz vele, majd hidd el enyhül a fájdalom.hány éves vagy?
2/2 A kérdező kommentje:
Néha 1-1 üzenet váltás fb-n, de főleg személyesen szoktunk, de akkor több órát.
Tudom, hogy én se vagyok közömbös a számára. De mivel felesége van ezért próbálom minél jobban háttérbe szorítani az érzéseimet ha vele vagyok.
Én 26, ő 35.
2016. nov. 23. 19:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!