Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 éves "kislány" és 34 éves férfi?
A hugom a lany.
Hat majdnem dobtam egy hatast mikor meglattam kivel beszelget. Tervezik, hogy elmennek egyutt par napra a teli szunetben :O
Ha elkezdem tiltani megjobban akarja majd, nem?
Mit lehet ilyenkor tenni?
Írtam a férfinek ma.
Neki nem gond ha nálunk találkoznak. Szívesen megismeri a családunkat.
De ez meg a hugomnak nem tetszik.
Eloszor kettesben akarnak talalkozni. A ferfi Gyori, mi Debreceniek vagyunk. A hugom kampanyol a Becsi karacsonyi vasar mellett, hogy ott akar vele talalkozni/randizni eloszor.
En kampanyolok Debrecen mellett.
Szoval meg hadban allunk :/
20-as vagyok, irtam neked kerdezo :)
A kedves hozzaszoloknak meg csak annyit, a parom programozo Ausztriaban en pedig masod eves pszichologus hallgato vagyok.
Ja es nem tartom sem magam sem a paromat csunyanak ;)
Debrecen-Győr kicsit nagy táv :D
És mégis mi lenne a kapcsolatból? odaköltözne 16 évesen a csávóhoz?
A párom 33 és épp a héten beszélgettunk errol. Oneki fogalma nincs, hogy korabeli férfi mit akarhat egy gyerektol - a puncin kivul, persze.
Értelmes pasas nem kezd ilyen kislányokkal, szoval ebbol nagy csalodas lesz, amit jobb ha lassan tudatositasz a hugodban.
Az biztos, hogy nem engednem el vele sehová, mig nem mutatkozott be... hisz elvileg felnott ember.
33-as
Sajnalom hogyha ilyen korulmenyek kozott eltek.
Mi szerencsere nem :)
Epp oda akarom adomanyozni amit mar nem hordok mar ruhakat, ha gondolod, irj :)
20-as hozzászóló.
Azert, hogy 14 a korhatár nem kell rogton szettenie a lábát.
Es en Győrbe nem engedem el. Debrecenben találkozhatnak.
De napokig együtt aludni az nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!