Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 16 éves "kislány" és 34 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16 éves "kislány" és 34 éves férfi?

Figyelt kérdés

A hugom a lany.

Hat majdnem dobtam egy hatast mikor meglattam kivel beszelget. Tervezik, hogy elmennek egyutt par napra a teli szunetben :O

Ha elkezdem tiltani megjobban akarja majd, nem?

Mit lehet ilyenkor tenni?

2016. nov. 20. 07:38
1 2 3 4
 31/40 A kérdező kommentje:

Írtam a férfinek ma.

Neki nem gond ha nálunk találkoznak. Szívesen megismeri a családunkat.

De ez meg a hugomnak nem tetszik.

Eloszor kettesben akarnak talalkozni. A ferfi Gyori, mi Debreceniek vagyunk. A hugom kampanyol a Becsi karacsonyi vasar mellett, hogy ott akar vele talalkozni/randizni eloszor.

En kampanyolok Debrecen mellett.

Szoval meg hadban allunk :/

2016. nov. 20. 12:05
 32/40 anonim ***** válasza:

20-as vagyok, irtam neked kerdezo :)

A kedves hozzaszoloknak meg csak annyit, a parom programozo Ausztriaban en pedig masod eves pszichologus hallgato vagyok.

Ja es nem tartom sem magam sem a paromat csunyanak ;)

2016. nov. 20. 12:45
 33/40 anonim ***** válasza:
0%
Programozó,Te meg pszichológus hallgató...hogyne. Beprogramozta magának, hogy holnap korán kell kelnie meet zsíros maszek vár rá, akár megkereshet 4000 Ft-ot is :) Na jó csak viccelek, elhiszem, hogy úgy van ahogy írtad. :)
2016. nov. 20. 12:58
 34/40 anonim ***** válasza:

Debrecen-Győr kicsit nagy táv :D

És mégis mi lenne a kapcsolatból? odaköltözne 16 évesen a csávóhoz?

2016. nov. 20. 13:56
 35/40 anonim ***** válasza:

A párom 33 és épp a héten beszélgettunk errol. Oneki fogalma nincs, hogy korabeli férfi mit akarhat egy gyerektol - a puncin kivul, persze.

Értelmes pasas nem kezd ilyen kislányokkal, szoval ebbol nagy csalodas lesz, amit jobb ha lassan tudatositasz a hugodban.

Az biztos, hogy nem engednem el vele sehová, mig nem mutatkozott be... hisz elvileg felnott ember.

2016. nov. 21. 06:58
 36/40 anonim ***** válasza:

33-as

Sajnalom hogyha ilyen korulmenyek kozott eltek.

Mi szerencsere nem :)

Epp oda akarom adomanyozni amit mar nem hordok mar ruhakat, ha gondolod, irj :)

20-as hozzászóló.

2016. nov. 21. 10:03
 37/40 anonim ***** válasza:
33-as vagyok. Nem élek olyan körülmények között, hogy rászorulnék az adományodra. Egyedül élek, ellátom magam, van állásom. Ha mégis néha-néha megszorulnék, vannak akik segítsenek. Mindenem meg van amire szűkségem van, de azért köszönöm! :)
2016. nov. 21. 15:01
 38/40 lizova válasza:
84%
Szia. Ès mièrt szeretnèd mindenàron tiltani? Ismered a fèrfit? Ès a szàndèkait? En 17 voltam mikor megismerkedtem a fèrjemmel. Õ akkor volt 35.Nyilvàn az èn szüleim sem örültek a hîrnek de megismertèk ès megszerettèk õk is.Azòta màr 7èv eltelt mi a mai napig boldogok vagyunk együtt fèrj ès felesègkènt 3ève.ès van egy csodàs kislànyunk
2016. nov. 23. 17:02
 39/40 anonim ***** válasza:
14 év a beleegyezési korhatár. mit akarsz és miért megtiltani a tesódnak?
2016. dec. 2. 23:45
 40/40 A kérdező kommentje:

Azert, hogy 14 a korhatár nem kell rogton szettenie a lábát.

Es en Győrbe nem engedem el. Debrecenben találkozhatnak.

De napokig együtt aludni az nem.

2016. dec. 3. 07:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!