Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 éves "kislány" és 34 éves férfi?
A hugom a lany.
Hat majdnem dobtam egy hatast mikor meglattam kivel beszelget. Tervezik, hogy elmennek egyutt par napra a teli szunetben :O
Ha elkezdem tiltani megjobban akarja majd, nem?
Mit lehet ilyenkor tenni?
Olyan nincs, hogy egy taknyos 16 évesnek nem lehet megtiltani valamit, ezt már most az elején tisztázzuk!
A helyedben a férfival beszélgetnék el, hogy tulajdonképpen mit lát egy 16 éves gyerekben, a friss húson kívül? Ő! tudja-e, hogy ez mivel jár?
Gondolom ez a tipikus interneten szövődött nagy szerelem, ahol még az életben nem találkoztak, azt se tudhatja a húgod biztosan, hogy ki ez az ember, mi a valódi neve, van-e családja, ect.
A téli szünetben meg nem mennek SEHOVA. Ha tényleg olyan komoly szerelem, akkor a pasi menjen HOZZÁTOK pár napra, és mutassa be neked, szeretnéd megismerni, stb.
Azt tuti, hogy nálatok is rongyosra fogja dugni a hugicát, attól nem is kell félteni, elvégre hidd el, hogy ő sem véletlenül egy felnőtt "érett" férfit akar felszedni... (Ne áltasd magad, hogy tiszta lelkű, ártatlan rózsaszál, mert akkor sose fogod tudni kezelni az ilyen helyzeteket, el kell fogadni, hogy őt is a hormonok és a testi vágyak hajtják ebben a korban.)
Amennyiben ez a kedves, rendes, és érett pasi továbbra is köti az ebet a karóhoz, hogy pof.avizitre nem hajlandó a "szereleme" családjánál, úgy ki tudja, hogy milyen szándékai vannak. Tudod, van annak oka, hogy hetente 2-3 tinilányt keres a rendőrség, akik nyom nélkül felszívódnak. Ezt pedig akkor bele KELL verni a húgod fejébe, hogy gondolkodjon már el, miért nem mindegy a pasinak, hogy hol találkoznak, és hol töltenek együtt pár napot!
Tegyük fel, hogy valami csoda folytán tényleg szerelmes a pasi is, és nem csak kihasználni akarja a tesódat. Akkor meg megint csak tökéletes, ha nálatok vannak, és megismered, és megnyugszol.
Azt semmi esetre se hagyd, hogy elmenjen egy vadidegennel bárhová is, mert sose tudhatjátok, hogy mi lesz a történet vége.
Főleg úgy, hogy láttam én már karón varjút! Sokszor előfordul, hogy tök jó bulinak tűnik 16 évesen szexcsetelni olyanokról, mint anális szex, vad durva szex, kötözések, stb. Elvégre az csak fantázia... de akkor már nem lesz ilyen jó buli, mikor kiderül, hogy a 34 éves fas.zi ezt konkrét forgatókönyvnek tekinti, és meg is csinálja!
Ha nagyon nem lehet vele egyezkedni, akkor lődd le a netet karácsonyig, és szüneteltesd a telefon előfizetését, hogy ne tudjon ezzel a gyanús alakkal SEM beszélgetni. Azt nem tudom, melyik szolgáltatónál vagytok, így nem tudom, hogy kérhetsz-e olyat, hogy csak téged hívhasson, és te elérhesd őt telefonon, illetve ha tudod a pasi számát (akár a részletes számlakivonatból is ki lehet sakkozni) akkor őt tiltasd le végleg.
Aztán ha a húgod fejében sikerült helyre rázni a meszet, akkor visszakaphatja a netet és a telefonszolgáltatást.
Annyi a buktatója, hogy a legtöbb teló fogja a wifit, úgyhogy ha szabadon használhatja pl. a suliban, akkor tudják tartani a kapcsolatot.
Legvégső esetben fordulj a rendőrséghez, hogy egy felnőtt ember arra akarja bíztatni a fiatalkorú tesódat, hogy lakjon vele, és ehhez te nem járulsz hozzá, (ku.rvára nem érdekes, hogy ez mennyire hazugság), és neked gyanús, hogy nem tisztességesek a szándékai. Mit tehetsz ilyen esetben, mert azt nem akarod kivárni, hogy pl. akkor kezdjék keresni, mikor két hete nem adott magáról életjelet.
Illetve még egy tipp, tudom, hogy gecczi vagyok, de a húgod biztonsága fontosabb, mint a kis lelki békéje.
Tudod, milyen oldalon csicseregnek?
Csinálj egy kamu profilt, add ki magad 15-16 éves kislánynak, és írj rá! Aztán majd meglátod, hogy ti meddig juttok, ha téged is szédít, szerelmet vall, meg elhív pár napra, akkor megmutatod a tesódnak, hogy ehhez az emberhez akar menni dugópartira ismeretlenül.
Beszeltunk, persze.
Szerencsere nem az a kiabálós, hisztizôs tini.
Szerelmes, rózsaszín köd.
Kéri, hogy bízzak az ítélôképességében, de annyira nehéz.
Mintha rólam irtál volna :)
16 évesen jöttem össze a 34 éves párommal, Januárban leszek 20 és Áprilisra várjuk a babcikat :)
Ez egy másik oldal, ja és több mint egy év után feküdtünk le, amikor én is akartam és készen àlltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!