Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 16 éves "kislány" és 34 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16 éves "kislány" és 34 éves férfi?

Figyelt kérdés

A hugom a lany.

Hat majdnem dobtam egy hatast mikor meglattam kivel beszelget. Tervezik, hogy elmennek egyutt par napra a teli szunetben :O

Ha elkezdem tiltani megjobban akarja majd, nem?

Mit lehet ilyenkor tenni?

2016. nov. 20. 07:38
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
Ez az, hogy a rózsaszín köddel, nem igazán tudsz mit kezdeni. Ezért írtam, hogy inkább a lelkére beszélni és a kontroll. Ez az elhúzunk pár napra, már soknak tűnik.
2016. nov. 20. 09:40
 22/40 A kérdező kommentje:

20-as meselnel, hogyan álltak hozzá a szüleid, az O csaladja, barati kor?

Akar itt akar privatban?

2016. nov. 20. 09:50
 23/40 anonim ***** válasza:
75%
33 vagyok, 1 éve rámhajtott egy akkor 16 éves csaj. Tetszett, ahogy próbál megszerezni és függeni tőlem. De aztán elengedtem, mert nem tudtam vele mit kezdeni. Még a szexhez túl tapasztalatlan, kapcsolathoz pedig gyerek. Aztán persze kivételek adódhatnak.
2016. nov. 20. 10:01
 24/40 Sunshinedoll ***** válasza:
75%

nem kell oda az az idézőjel, valóban kislány.

és fúj, nem.

2016. nov. 20. 10:44
 25/40 anonim ***** válasza:
76%

19-re:

Beszélj vele, hogy nem benne nem bízol, hanem egy 34 éves, ismeretlen férfiban!

Ha akarnak találkozni, akkor menjen oda a pasi hozzátok a szünetben! Ha tényleg csak ismerkedni akar, akkor bele fog menni, ha pedig nem, akkor nem tiszták a szándékai.

2016. nov. 20. 11:19
 26/40 anonim ***** válasza:

hiába a sok smiley, ez igenis beteges dolog egy férfi részéről, egyáltalán nem mosolyognivaló.

ha kedves neked a húgod, akkor ne bújjál smiley-k mögé, és ne olyanokra hallgass, akik szerencsésen megúszták az ilyetén kalandjaikat. elutazni egy ismeretlen, közel 20 évvel idősebb férvival egy kamaszlánynak egyáltalán nem életbiztosítás. Nem a kis összetört szívekről beszélek, hanem, hogy komoly károkat szenvedhet fizikailag is.

nyilván eljöhet a pont, hogy nem tudsz mit tenni, de szerintem ne altasd el a gyanakvásodat, mert itt totál nincs valami rendben. egy "tisztességes" szándékú 34 éves férfi, aki kamaszlányokra hajt, mindenképp BETEG.

2016. nov. 20. 11:27
 27/40 anonim ***** válasza:
24%
Nekem bejönnek a fiatal csajszik, csak anyám lehet kicsit furcsán nézne rám, ha haza állítanék egy 16 évessel..:) 35/F
2016. nov. 20. 11:44
 28/40 anonim ***** válasza:
23%
a 20-as gondolom egy nehéz gyerekkorral rendelkező, vagy épen valami csúnya csaj, akihez a korabeliek nem vonzódnak,aztán ráakadt egy 30 éves, akinek szintén sikertelen a kapcsolatok terén, most meg "boldogak" együtt.
2016. nov. 20. 12:01
 29/40 anonim ***** válasza:
45%
vagy olyan,aki még elsem végzett egy szakmát sem, a párja is tengődik valami munkákból, lesz majd a közös "babuci", aztán várják majd a gyes-t.
2016. nov. 20. 12:02
 30/40 anonim ***** válasza:
77%

16 évesen én egy 32 éves, nők által körülzsongott férfibe szerettem bele, szerencsére ő elég racionális volt ahhoz hogy semmi ne történjen köztünk.

Látta rajtam hogy kis naiv szerelmes fruska vagyok, nem konyítottam semmit a férfiakhoz de még a fiúkhoz sem, így meg ugye nagy volt a felelősség, a kockázat.

Utólag roppant hálás is vagyok ezért a sorsnak vagy neki, ki tudja :)

2016. nov. 20. 12:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!