Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 kilot hiztam a férjem kevésbé kiván és szeret, elvagyok keseredve van igy más is?
13: Szerintem igazad van, és a legtöbb férfinek most vagy az ideálja, sőt, még plusz 5-15 kilóval lenél az.
Inkább arra gyanakszom, hogy ő nincsen tisztában avval, miért nem kíván már, és ezt tudta megnevezni - TÉVESEN.
Inkább az szokott baj lenni, hogy szülők lettetek és nem tudja a megváltozott helyzetet feldolgozni még.
Nagyon gyakran éppen az a bajuk a fiatal apáknak, hogy a nőjük ANYA lett, és az anya szexuálisan tabu számukra. Érdemes lenne szexológushoz fordulnotok evvel.
17: De honnét veszed, hogy van 15 kiló feleslege?
170/75 az normál testsúly!
Akkor volt extrém sovány, amikor megismerkedtek.
Most lett normál testsúlya.
Az Ön testtömegindexe
24,49
Kategória: normál
"Kedves Hölgyem! Gratulálunk, az Ön testtömeg-indexe az ideális tartományba esik! Sem fogyókúrára, sem hízásra nincs szüksége. Csak arra kell vigyáznia, hogy ezt az eredményt meg is tartsa. "
Most megnéztem 58 kilóval:
"Az Ön testtömegindexe
20,07
Kategória: sovány
Kedves Hölgyem! Az Ön testtömeg-indexe alacsonyabb a normálisnál. "
Meg egyébként nem kéne elfelejteni, hogy az ember csontja 35 éves koráig épül, sűrűsödik. Tehát a kilók nagy része, amit a mérleg mutat, ebből adódik és nem a más testrészek növekedéséből. Azt is érdemes figyelembe venni, hogy a mell is nő mindez idő alatt, nekem még 33 és 39 évesen is jelentősen nőtt, 1-1 kosárméretet mindkét alkalommal, ez is súly természetesen.
Már a nemünk neve is azt jelenti, hogy nő, növekszik.
a férfiak is testesednek egészen 35-40 éves korukig, addig még nincsen teljesen készen a szervezetük.
Ne hallgass arra, aki azt mondta, hogy ne egyél d.e. 10-11-ig. A reggeli a legfontosabb étkezés!
És ne kezdj drasztikus fogyókúrába, inkább próbálj életmódot változtatni. Pl.kevesebb szénhidrát, cukor, több mozgás stb. Kitartás! És örülj, hogy a párod őszintén elmondta, mert így van lehetőséged változtatni, jobb ha megcsal, aztán akkor vágja a fejedhez, h azért mert elhíztál és már nem kíván..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!