Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavarna titeket lányok, ha este a kutyám is befeküdne közénk?
Imádom a kutyákat. Nekem is van egy Pitbullom. Néha feljöhet az ágyra,lakásba van.
Még az nem is zavaró hogy feljönne az ágyra,de az igen ha közénk fekszik.
N25
Nekem labim van. Egy rövid ideig engedtem,hogy mellettem aludjon de mindig úgy terült el,hogy már-már kitúrt, így végül bármilyen cuki de a saját helyén kell aludni :)
Szóval nekem nem jött be,hogy az ágyban aludjon de egy kellően nagy ágyban,ha nem közénk fekszik akkor elképzelhetőnek tartom.
Én imádom a kutyákat, de egy újfundlandi esetében azért elgondolkodnék... :D
Nekem golden retim van, és télen sokszor bepofátlankodik az ágyamba, ha fázik a segge a saját helyén, de bizony még a franciaágyon is képes úgy elterülni, hogy "kitúr" a helyemről. Ha a párom is itt alszik, akkor nem szoktam felengedni, mert ismerve ezt a szokását tudom, hogy zavaró lenne éjszaka.
Fordított esetben, szeretkezésnél azért elvárnám, hogy ne lihegjen mellettünk a drága, nem bánom, ha akkor mondjuk szobán kívül van...
Alvásnál, ha mondjuk az ágy végében ott a megszokott helye, akkor nem zavarna (feltéve, hogy nem olyan, mint az enyém - főleg, hogy esetedben piszok nagytestű kutyáról van szó...), de ha szó szerint "közénk" feküdne be, az azért már cinkes lenne.
Engem biztos zavarna.Nem vagyok kutyabarát alapból, de ez a fajta aranyosnak tűnik. De akkor sem az ágyban, éjjel, amikor félálomban megijednék, hogy mi az.
Tudom, hogy régi kérdés, de gondoltam még így is sokan láthatják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!