Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tehetek, ha nem hisszük...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetek, ha nem hisszük el, hogy érdekeljük és megérdemeljük egymást?

Figyelt kérdés
Ő az elején hideg volt velem, aztán lassan megnyílt, adta a jeleket, tízszer megkérdezte mit gondolok rólunk, hogy ő és én... Kockáztattam, nyitottam felé, pedig én se hittem, hogy egy ilyen pasit érdekelhetek és megérdemelhetek, mint ő... Aztán kiderült de, érdeklem mégis, kedvel engem, talán szeretni is tudna. De aztán közbejött valami, ő elzárkózott tőlem, meghártált, most kerül engem. Tudom biztos ismét bebeszéli magának tévedett, nem is érdekelhettem őt, fél keresni, fél a csalódástól, pedig én nagyon megszerettem, de így, hogy kerül, engem is elbizonytalanított újra, azon agyalok lehet én tévedtem, holott tudom, hogy nem! De nem kereshetem, mert inkább azt mondaná, hogy utál és ne is lásson, mert most besokkolt, letagadna mindent, cs@k hogy békén hagyjam, mert idő kell neki, azt is kockáztatná, hogy ezzel elveszít, a baj, hogy tudom hiába erőltetném most, mert csak elmenekülne, ha keresném és futnék utána, de attól is félek, ha időt adok neki, teljesen meggyőzni magát, hogy nem is szeretett és én sem szeretem, csak egy ostoba kaland volt, csak azért mert nem bízik magában, fél a csalódástól, nem hiszi el, hogy engem ő megérdemelhet, még azt is hazudná én vagyok kevés vagy rossz, és hogy ő is kevés meg rossz, csak hogy magát igazolja :(
2016. nov. 18. 09:37
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

"ő elzárkózott tőlem, meghártált, most kerül engem"

Nem várom a sorok között olvasást, de az a helyzet, hogy le is írtam. Elzárkózott. Kerül. Megszakított minden kapcsolatot.

Onnan tudom, sejtem mit érez, hogy az elején is végig pontosan ugyanazt érezte, mint amit én. Vagyis nagyon hasonlót, de ő más személyiség. És... egyébként is, mintha ezer éve ismerném, az első perctől.

Másoktól, ismerősöktől is hallottam róla egy darabig. Sokáig azt mondták belémzúgott, aztán azt, csak megijedt, időre van szüksége, összezavarodott. Aztán ahogy nógatták, legalább valamit üzenjen nekem, hogy mi van, hogy tudjam (minden szó nélkül tűnt el), hirtelen nagyon hevesen elkezdett mindent tagadni, még a múltat is. Pedig elfelejti, én ott voltam, mind ott voltunk.

A harmadik (és negyedik, ötödik) szereplő a sztoriban egy külön regény, a közös ismerősöket akik közös barátok voltak, ha beleszőném, nincs, aki végig olvasná. Latin szappanopera a tévében is van.

2016. nov. 19. 09:04
 12/15 anonim ***** válasza:
Nincs mit vele tenni ha mentálisan nincs rendben. Közben engem kitörölt az fb ismerősei közül is az a lány pedig egy hónapja nem is beszéltünk. Ez van sajnos. Én meguntam a szappanoperát, tovább kell lépni és elfogadni, hogy nem ő volt az igazi. #7es voltam
2016. nov. 19. 09:26
 13/15 Költőnő? ***** válasza:
Ez olyan, mint a többi részes török pasis sztori.
2016. nov. 19. 11:07
 14/15 A kérdező kommentje:
Milyen török pasis sztori??
2016. nov. 19. 11:23
 15/15 anonim ***** válasza:
Nekem is azok jutottak eszembe ettol a sok elzarkozos egymassal kommunikalni keptelen misztikum kozott.
2016. nov. 19. 11:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!