Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az exemmel miért érdekeljük egymás új szerelmét?
Figyelt kérdés
Jóban vagyok az exbarátnőmmel, és nagyon érdekel hogy nézhet ki meg milyen ember az új barátja, de őt is érdekli az ami nálam alakulgat, de én még mindig szeretem őt, csak már ő nem akar semmit. Tényleg nem akar semmit vagy csak mondta ? De akkor meg miért érdekli ennyire hogy kikkel kavarok ?2009. szept. 18. 21:54
1/5 anonim válasza:
Amíg még mindig az exedet szereted,ne keress új kapcsolatot,mert az a kapcsolat sem fog sikerülni,és megsebezhetsz egy másik embert is.Juss túl ezen az érzésen,és akkor keress magadnak valakit.Így helyes és így tisztességes.Lehet egyedül is élni,abba még senki nem halt bele.De egy-egy rossz kapcsolatot sokkal rosszabb.
2/5 anonim válasza:
nálam is kb ez van, joba vagyok a volt barátommal. és én sem szeretnék semmit már tőle, de atótlmég érdekel hogy kikkel lehet. de ez csak szimpla érdeklődés, ezt szerintem nem kell félreérteni.
3/5 anonim válasza:
Nem szakadtakok még el érzelmileg. Se te, se ő.
Ne hagyd hogy kihasználjon.
4/5 anonim válasza:
Az van hogy ti ismeritek egymást kivülről-belülről, és van bennetek egy kis evolució, azaz kiváncsiak vagytok rá, hogy az új fél dominánsabb-e nálatok, azaz egy pasi mindig a volt nője pasijához hasonlítgatja magát és forfitva, sőt, olyan is van, mikor pl. a volt barátnőd vagy pasid elterjeszti mindenkinek hogy a párja egy olyan valakit talált, aki rád abszolút nem hasonlit semmi téren, de ez bonyolult szitu.
Az a lényeg, hogy egykor a tied volt az, aki most másé, és titokban érdekel téged, hogy az a személy megtudja e azt adni az exednek, amit te (nem).
5/5 anonim válasza:
kíváncsi hogy te egy mienre cseréled fel őt.(:
(vagyis hogy mien helyettesítheti)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!