Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetek, ha nem hisszük el, hogy érdekeljük és megérdemeljük egymást?
"De nem kereshetem"
Aha.....
Nyílt kommunikációval beszéljétek meg.
Ha kell írj rám és beszélek mindkettőtökkel. ... Főleg vele.
Hazugsággal nem igazolhat semmit se. >Igaz-olhat.<
Azéír én ezzel vitatkoznék, engedettessék meg tisztelettel, a világ leghosszabb mondanataid én alkalmaztam Parlamenti felszólalásaim keretében, amelyek mindig vidámságot és komoly elgondolkodást hoztak a képviselőtársaim életében, ámbár sokan nem szerették ezt, mert sokuk szerint demagóg voltam, ami persze nem igaz, csak szépen fejeztem ki magam.
Van elettarsa vagy felesege,akivel jo lett a kapcsolatuk es megse valnak. Igy te mesz a sullyesztobe. Ez egyertelmu. Ilyenkor szoktak igy viselkedni a pasik.
N
Akárcsak a nők... Ők is pont ilyen esetben ilyenek... Vagy az nem ér?
Több szereplőről sem esett szó...
Leírtam miért nem kereshetem. Legalábbis próbáltam.
Nem tudom eldönteni, hogy a leírtakból mennyi a te szubjektív feltételezésed és mennyi a valóság. Vagyis nem nyilvánvaló, hogy ő mit mondott neked, vagy te gondolod, hogy ő miként gondolja "biztosan".
Ezek után lehet, hogyha őt megkérdeznénk erről, totál más képet kapnánk az egészről. Bocs, de nagyon zavarosan fogalmazol, ezért nem igazán lehet építő tanácsot adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!