Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megkérhetem, hogy maradjon titokban még a kapcsolatunk?
Most jöttem össze egy sráccal, akiért oda vagyok teljesen (ő is értem). A gond az, hogy van egy közös baráti társaságunk, és hamarosan lesz egy összeröffenés is, amin mind ott leszünk, én viszont még nem szeretném, ha mindenki megtudná, járunk. Többek között azért IS, mert az exbarátom is a társaságban van, aki még nem lépett túl rajtam. Szerintem a párom sem tartaná rossz ötletnek a titkolózást, mert az ő legjobb barátja többet akar tőlem barátságnál (én sosem adtam jelét ilyesminek felé). De mégis cikinek érzem ezt felhozni felnőtt fejjel. Hogy tudnám megkérni erre normálisan?
23/L
12-es, jót nevettem... és milyen igaz lesz!
Na mivan kérdező, fáj az igazság? :) Mehet a lepontozás, az sem változtat semmit a tényen! :)
7-es voltam
Nagyon betegek vagytok. Én arról igazán nem tehetek, hogy bejövök a legjobb barátjának. Az meg szerintem nem gáz, hogy egy nagy(kb 50 fős) társaságban 2 pasi is megtetszett annyira, hogy összejöjjek velük (exem,mostani párom)...mellékesen megjegyzem, hogy 5 éven belül, nem pedig havonta cserélgetem a pasijaimat.
De nyugodtan trollkodjatok, ha ennyi eszetek van! (Csak ne itt)
Szerintem nemes egyszerűséggel kérdezd rá, hogy hé, ha legközelebb mentek a társasághoz, akkor mi lesz, szerinte nem lesz gáz a haverja/exed előtt?
A haverral nem neked kell foglalkozni, majd ők lerendezik egymás közt. Az exednek meg el kell fogadnia, hogy utána is van élet.
A fenti módon viszont kikérheted párod véleményét, hogy konkrétan javaslatot tennél a titkolózásra. Ha szerinte is gáz a szitu, akkor könnyebben fel tudod hozni - de ha szerinte nem az, akkor lehet, hogy tud olyan érvet mondani, ami téged is meggyőz, hogy jobb, ha felvállaljátok egymást. :)
De valamelyik válaszoló korábban jól mondta: ha odavagytok egymásért, az süt rólatok, lehetetlenség eltitkolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!