Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha arra kér, hogy ne legyek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha arra kér, hogy ne legyek féltékeny, de még kérdéses a kapcsolatunk, az mit jelent?

Figyelt kérdés

Azt mondta, hogy túl sokat féltékenykedek, nem haragszik rám, csak probáljak meg másképp viselkedni.

Ez most jó vagy nem?

A távolság miatt nem vagyunk együtt, de naponta beszélünk, tudjuk, hogy tetszünk egymásnak, de nem vagyunk együtt. Nekem rajtakivul nincs más férfi, és ő azt mondja, neki sincs más barátnője.

Ő volt az, aki az elejétől kijelentette, hogy nem akar kapcsolatot a sok munkája és egy korábbi csalódása miatt, amin nem tudott túllépni. Időközben sokat haladtunk, nagyon visszahúzódó volt, és összerezzent amikor megérintettem. Mostmár ő is bújik hozzám, de még nem vagyunk együtt.

Ha szólt, hogy ne legyek féltékeny, az inkább jó vagy rossz? Nincs sok tapasztalatom, nem tudom eldönteni.

24L, 26F

2016. jún. 3. 22:30
 1/3 A kérdező kommentje:
Az kimaradt, hogy úgy fogalmazott, hogy neki nem abból áll a nap, hogy nekem magyarázatot adjon mindig, dolgoznia kell. Szerintem meg épp hogy nem vagyok féltékeny, ahhoz képest, hogy alig foglalkozik velem, s ha rajtamúlna, nem beszélnénk naponta. Ezért nem tudom, mire vélni. De szeretnék vele együtt lenni, úgyhogy figyelembeveszem, mit mondott, főleg, hogy eddig még sose mondta, ha zavarta valami. Mindig én kellett rájöjjek.
2016. jún. 3. 22:37
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem is vagytok párkapcsolatban, úgyhogy számomra a kérdés értelmezhetetlen. Amúgy kapcsolatban sem kell elszámolni a nap minden percéről, a féltékenykedés pedig csak arra jó, hogy elriaszd.
2016. jún. 3. 23:31
 3/3 anonim ***** válasza:
Ez azt jelenti h ne legyel feltekeny. Nem vagytok kapcsolatban. Ha abban lennetek is felred#gna. Ezt jelenti.
2016. jún. 5. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!