Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 hónap után még tart a rózsaszínköd, normális?
Viszonylag fiatal vagyok, de volt már néhány kapcsolatom. Mindegyikben 1-2 hét után elmúlt a kezdetleges fellángolás, illetve mindegyik elég rövidtávú is volt. Egyikkel sem tudtam komolyabb jövőt tervezgetni, nem éreztem, hogy működne.
A mostani párommal 2 hónapja vagyok együtt. Imádom. Ha csak 1 napig nem látom hiányzik, megőrülök érte, mikor vele vagyok nem tudok stresszelni (pedig alapból sokat idegeskedek), az összes kis apró hibáját szeretem, imádom akár csak nézni is, hallgatni a szívverését, hozzábújni (sosem voltam bújós típus)... Vele eltudnám képzelni a végtelenségig az életem, még csak vitánk se volt, minden téren összeillünk és az egész kapcsolat fantasztikus.
Elfog ez a "rajongás" valaha múlni vagy szokjak hozzá, hogy egy őrült tiniként viselkedik a szívem? :D
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!