Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális h 1 hónap után túlvan a rózsaszín ködös időszakon?
A barátom (35) úgy érzem a kezdeti nagy irántam érzett szerelem után most 1 hónap eltelte után mintha kevésbé lenne oda értem… kevesebbszer hív, ir sms-t.
Szerintetek ez igy normalis? Vagy azt jelenti h nem fog sokaig tartani ez a kapcsolat???
Ti mit gondoltok erről?
N/26
Minden nap felhív és beszélünk, de 80 km.re lakunk egymástól.
Átlagosan heti 2x találkozunk csak.
Szerintetek ez baj?
Párom és köztem 200 km van, több mint két és fél éve vagyunk együtt. Heti egy nap találkozás pár órára a két város között.
Nem tudom, hogy te miért vagy azon kiadva, hogy 80 km-re vagytok és csak két napot tudtok találkozni. Akkor találkoztok, amikor tudtok.
26 éves nő létedre, bocsi, de olyan a felfogásod, mint egy tizenéves tininek, akinek még nem volt kapcsolata.
Minden nap beszélgettek, jól el vagytok, szeret téged, akkor meg mit problémázol azon, hogy nem lóg a telefonon pl és kevesebbet ír sms-t? Ha nincs probléma, akkor generálunk egyet. Gratulálok.
Ha kimutatja feléd, hogy fontos vagy számára, mindent elkövet, hogy veled lehessen, akkor jó lenne, ha ezt a kételyedet eloszlatnád!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!