Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjemre nyomul egy kisgyermekes kolléganője. Csak felfújom a dolgot?
A férjemmel minden rendben van a házasságunkkal, gyerekünk még nincs, de most felütötte a fejét a zöld szemű szörny.
Ő vezető pozícióban dolgozik egy önkormányzati cégnél, én irodai munkátvégzek máshol.
A férjem korábban sportoló volt, azon túl, hogy intelligens, dagadnak az izmai, a cég pedig ahol dolgozik a város sportlétesítményeit, rendezvényeit, klubcsapatait fogja össze.
Hozzájuk tavaly érkezett egy új gazdaságis hölgy, aki az utóbbi időben meglehetősen nyomulni kezdett a férjemre. Ez abban nyilvánul meg, hogy folyton a férjem körül sündörög, kocsányon lógnak a szemei, akkor is, ha én vele vagyok, a fb-ján is olyan céges híreket posztol, ami például a férjem egy-egy sajtótájékoztatójáról szól, stb... Van olyan többször is, hogy este 10-kor mindenféle csipcsup céges dologgal telefonál a férjemnek. A férjemben megbízom, nem is csinál ügyet ezekből a hívásokból, felveszi előttem bárkinek a telefont bármikor, ezeket a hívásokat is munkaügyként kezeli, bárcelismeri, hogy ezt munkaidőben is el tudná a hölgy intézni, ha akarná. Engem zavar a nő gátlástalansága. Különösen úgy, hogy van egy 5 éves gyereke is. A férje nem kimondottan jóképű, az Obiban raktáros, és ez a nő sem egy Claudia Schiffer. Okom már csak azért sem lenne aggódni, mert a nőnek egyrészt gyereke van, másrészt én (nem azért írom ezt, mert nagyképű vagyok), de csinosabb, és ápoltabb vagyok. Nekem nincsenek lenőtt körmeim vagy hajam, neki van. Rendszeresen mozgok, frissítem a ruhatáram, szoli, stb..., ő az a tipikus szürke kisegér.
Szerintetek csak felfújom a dolgot, és többet látok bele, mint ami van?
Hogyan lehetne az ilyen gátlástalanul nyomuló nőket leállítani?
Ti mit tennétek a helyemben?
Nem hiszem, hogy aggódnod kéne. Az én barátomra is nyomult egy rövid ideig valami csúnyaság (szintén munkatársa és én is csak külsőre ismertem, meg egyszer eljött velünk inni haveri társasággal, de elég csöndes volt végig), írogatott neki Messengeren sokat, de a barátom elég egyértelműen lerendezte általában, hogy visszaírt neki, hogy most éppen velem főzőcskézünk, filmezünk, stb, ő se kommunikált vele, csak válaszolgatott, ha írt a lány.
Majd leáll a csaj, ha látja, hogy semmi esélye. Ha nagyon nem akar leállni mégsem, akkor viszont írnék a férjének a helyedben, hogy kezd a felesége viselkedése kissé kellemetlenné válni :D
Én szólnèk a férjemnek, hogy értesse meg a nővel, hogy munkaidőben telefonáljon. Nem barátok hogy hívja este...az meg a másik, hogy nincs céges mobilja? Azt ki kell kapcsolni munka után ès a privát számát meg ne adja meg.
De nem is értem, ez az én páromnak magától értetődik. Ő sem adja meg senkinek a privát számát, munka után kikapcsolja a céges telefont, ha meg elfelejti akkor elmagyarázza a kollégáknak/kollèganőknek, hogy este a párjával szokott foglalkozni, nem hülyeségekkel. És egyszer sem szóltam érte, magától jutott eszébe.
Egyébként a nőket nem szabad lebecsülni, mindegy hogy néz ki.
De csak a férjed tudja leállítani.
Engedd el... Mi még ugyan nem vagyunk házasok, de volt, hogy páromra is nyomult más. Az én és a saját párja jelenlétében. Elég égő volt rá nézve az egész helyzet. Persze, picit én is felhúztam magam, mert oltári tiszteletlen volt mindenkivel szemben, amit művelt. De páromat egyáltalán nem érdekelte, igyekezett kerülni, és engem szeretgetett. Annyit mondott utólag, hogy ha máskor is előfordulna ilyesmi, smároljam le gátlástalanul, hogy az ilyenek tudják, hol a helyük. Ő ezt csak azért nem tette meg, mert kissé megszeppent, és nem is volt biztos benne, hogy jól értelmezi a nő szándékait, mivel nem gyakran fordult elő vele ilyesmi. De a nőről az egész társaság tudta, hogy elég olcsó nőcske, korábban pont párom ecsetelte, mivel több pasival is kavart már a társaságból párhuzamosan. Külsőleg ő egyébként teljesen rendben volt női szemmel, viszont esze, tartása nem nagyon volt. Másnap (mivel nagyobb társasággal közös nyaraláskor történt az eset) picit odaszóltam a leányzónak, mivel megpróbált ránk akaszkodni, és folyton velünk lenni, ami nekem már nem tetszett. Nem osztottam ki, vagy ilyesmi, csak picit megemeltem a hangom, és elmondtam ugyanazt, amit korábban nem fogott fel (ami annyi volt, hogy haza indulunk párommal kettesben, vonattal). Azóta messzire kerüli páromat, szerencsére.
Ebben az egész történetben csak a csaj párját sajnálom...
Szóval azt javaslom engedd el, ne idegeskedj. Szeresd férjedet, ahogy eddig, ne kelts feszültséget és ne emészd magad. Ha tényleg minden rendben van, akkor csak magát járatja le ezzel a viselkedésével. Nevessetek rajta párodon, és éljétek tovább boldogságban az életeteket. Ne add meg neki azt az örömöt, h bosszankodsz miatta.
A kérdés olvastán felmerült bennem, hogy talán ismerlek... van a környezetemben a leírásnak megfelelő pár, és egyszer engem gyanúsított meg a feleség nyilvánosan, hogy nyomulok a férjére. Pedig a helyzet az, hogy eszemben sem volt, ellenben a kedves férje tett nekem egyértelmű ajánlatokat személyesen és telefonon, amiket én elutasítottam.
Szóval a nő okkal volt féltékeny, csak éppen nem én voltam a ludas a dologban, hanem a férje...
Köszönöm szépen mindannyiótoknak a kommenteket, igazán hasznosak voltak.
Remélem, tényleg nincs okom aggódni.
Úgy gondoltam, hogy nem említem meg a dolgot a férjemnek, de ha továbbra sem szűnnek meg a kellemetlen telefonhívások és a tolakodó magatartás, akkor szólni fogok, hogy ő maga teremtsen rendet.
Remélem mielőbb leáll ez a nő, én biztos már a legelején mondanám a páromnak hogy szerelje le.
Mondjuk, nem tetszik hogy annyit elemzed a külső dolgokat, mintha azzal lennél bebiztosítva, hogy szebb vagy. És ha a nyomuló maca lenne a szebb? Akkor már aggódnál hogy elhódítható a párod?
Hogy melyikőtök a szebb, irrelevánsnak kell lennie. Már csak azért is, mert egy kevésbé szép nő is el tud hódítani egy elhódítható férfit, hiába van szép barátnője, felesége.
Ha egyszer odaírtad volna hogy te szebb vagy nála, ő meg ápolatlan, az oké, egy plusz információ, de nem kell kielemezgetni hogy te hogy nézel ki, meg ő.
Szerintem nem kell fortyognod magadban, nyugodtan mondd meg a palidnak, hogy már böki a csőröd, és mivel te vagy fontos neki és a te érzéseid, nem pedig a maca és az ő lelki békéje, tegye helyre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!