Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Kinek mikor volt az első nagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek mikor volt az első nagy szerelme? Meddig tartott, mi lett a vége?

Figyelt kérdés

Arra gondolok, amikor először igazán szerelmesek voltatok, nem csak a jó szex, vagy a magány elkerülése miatt voltatok kapcsolatban. Sokszor ez nem esik egybe az első kapcsolatban, legalábbis nem mindenkinél. Érdekelne, ki hogyan élte ezt meg, hány éves volt akkor, illetve szakítás lett, vagy esetleg házasság?

Leginkább férfiak válasza érdekelne, de természetesen nők is mesélhetnek :)

2016. nov. 10. 16:35
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

1kapcsolatom volt,ami még.most is tart. 16évesen jöttem össze vele,és.már négy éve tart.Nő vagyok

A páromnak én a harmadik személy vagyok az életébem, neki előttem volt két kapcsolata,ami két hónapnál tovább nem tartott.

Ő 18volt,mikor elkezdtünk randizni egymással.

2016. nov. 13. 13:45
 22/33 anonim ***** válasza:
23 évesen, most nyáron, 4 hónapig jártunk, de egy friendzone lett a vége. F
2016. nov. 13. 18:52
 23/33 anonim ***** válasza:
Nekem 16 evesen kezdodott,de 9 honap utan vege lett.A szexszel eleinte nem voltak gondok,de nagyon kiabrandito volt,hogy "ezt vedd fel","igy smineklj",stb.,igy inkabb kimondtam a veget.Most eppen van valakim,remelm,vele nem lesz ilyen.
2016. nov. 22. 20:18
 24/33 anonim ***** válasza:

Nekem 20000 nagy szerelmem volt. :D Akkor én mindig nagy szerelemnek éreztem.

7 évesen szerelmes levelet írtam a srácnak, akivel együtt bicikliztünk az utcában és együtt jártunk haza suliból. Aztán amikor legközelebb átmentem hozzá, megnyalta az arcomat, onnantól kezdve nem jártam ki játszani vele. :D 14-16 éves koromig volt egy hatttttttalmas plátói szerelmem, utána volt 4 db 3 hónapos "kapcsolatom". Amíg tartott, mindbe halálosan szerelmes voltam, de mindig volt valami, ami kiábrándított és nem folytattam. Most pedig van egy 4 éves kapcsolatom, ami valószínűleg az igazi nagy szerelem. :)

2016. nov. 22. 20:30
 25/33 anonim ***** válasza:
13 évesen belezúgtam nővérem akkor 18 éves barátnőjébe. Aztán kb.10 színésznőbe is beleestem..:D. Mostani barátnőmmel kamaszkorunkban meglehetősen rossz volt a viszonyunk, de 6 éve az utcámba költözött. Nem a szülővárosunkban, hanem egy új helyen. Munka miatt költöztem ide, ő is, kb. 120 km-re van gyerekkorunk színhelye. 5 házra volt tőlem. Nem tudtuk egymást kerülgetni, bár én nem terveztem vele kapcsolatot, ő elkezdett vonzódni hozzám. Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy annó számomra nem volt közömbös, mégis gyülőlt. Gáz volt, mert mindig én voltam a téma, hogy "nézd már, csóri szerelmes belém, de én nem". Marhári idegesítő volt, hogy évekig én voltam a téma a barátnőivel való beszélgetések során. Én voltam a menő, okos, diákelnök lány nyomi, antiszoc, retardált öccse, akibe mindenki csak belerúgott. Érettségi után egyetemre mentem, elhúztam, megpróbáltam minden kapcsolatomat megszakítani a szülőföldemmel. Diploma óta mérnökként dolgozom. Csináltam egy frankó karriert, bár az más kérdés, hogy a tesómmal évek óta nem beszélek. Csodálkoztam mikor leszólított az utcán, rendesen zavarba jöttem, pedig addigra már határozottá váltam a lányokkal szemben. Negatív emlékek törtek felszínre, nem is tudtam hirtelen megszólalni. Eltelt egy pár hónap, mire megbocsátottam neki, s bizalmamba fogadtam. Szegény rendesen megküzdött érte. Ma már esküvőre készülünk. Mostanság az a mániája, hogy rendezzem a helyzetet a nővéremmel, ha a szüleim ott lesznek majd a lagziba, neki is itt kéne majd lennie, elvégre az öccse vagyok. Bocs, a sok offért, csak ezeket a mellékágakat is ismerni kell, hogy meglehessen érteni szerelmi életemet.
2016. nov. 22. 21:11
 26/33 anonim ***** válasza:

29 évesen volt, 2 hónapig tartott és bárcsak meg se történt volna.

22/L

2016. nov. 30. 21:53
 27/33 anonim ***** válasza:
*20 évesen volt :)
2016. nov. 30. 21:53
 28/33 anonim ***** válasza:
20 voltam, kétszer is megpróbáltuk, de ő nem érezte azt, amit én.
2016. nov. 30. 22:25
 29/33 anonim ***** válasza:
18evesen,tobbszor megprobaltuk,volt evekig tarto szunet,majd 10evvel kesobb hazassag,gyerekek,ra 3evre valas.Kimaxoltuk:)))
2016. dec. 1. 02:33
 30/33 A kérdező kommentje:
26-os, miért bánod, hogy megtörtént?
2016. dec. 1. 20:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!