Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek mikor volt az első nagy szerelme? Meddig tartott, mi lett a vége?
Arra gondolok, amikor először igazán szerelmesek voltatok, nem csak a jó szex, vagy a magány elkerülése miatt voltatok kapcsolatban. Sokszor ez nem esik egybe az első kapcsolatban, legalábbis nem mindenkinél. Érdekelne, ki hogyan élte ezt meg, hány éves volt akkor, illetve szakítás lett, vagy esetleg házasság?
Leginkább férfiak válasza érdekelne, de természetesen nők is mesélhetnek :)
1kapcsolatom volt,ami még.most is tart. 16évesen jöttem össze vele,és.már négy éve tart.Nő vagyok
A páromnak én a harmadik személy vagyok az életébem, neki előttem volt két kapcsolata,ami két hónapnál tovább nem tartott.
Ő 18volt,mikor elkezdtünk randizni egymással.
Nekem 20000 nagy szerelmem volt. :D Akkor én mindig nagy szerelemnek éreztem.
7 évesen szerelmes levelet írtam a srácnak, akivel együtt bicikliztünk az utcában és együtt jártunk haza suliból. Aztán amikor legközelebb átmentem hozzá, megnyalta az arcomat, onnantól kezdve nem jártam ki játszani vele. :D 14-16 éves koromig volt egy hatttttttalmas plátói szerelmem, utána volt 4 db 3 hónapos "kapcsolatom". Amíg tartott, mindbe halálosan szerelmes voltam, de mindig volt valami, ami kiábrándított és nem folytattam. Most pedig van egy 4 éves kapcsolatom, ami valószínűleg az igazi nagy szerelem. :)
29 évesen volt, 2 hónapig tartott és bárcsak meg se történt volna.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!