Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Titeket rá lehetne venni párkapcsolatban heti 3x közös kocogásra?
Alkalmanként 38 perc kocogás/futás, persze megállva eleinte többször miattatok/veletek, mert gondolom nem bírnátok eleinte egy szusszal. Én csak 1x szoktam megállni sétálni 6 percre a közepén. Szóval, ha a pasitok segítene nektek egy kezdő edzéstervet összeállítani futás ügyben, nyitottak lennétek rá? Mennyire vagytok kaphatók erre?
Írjatok életkort is!
Csak kettőre, és vinném a kutyámat is - pitbull. Plusz esős vagy ködös időben nem mennék, mert a párás levegő hatására fulladni kezdek az asztmám miatt.
22/L
Engem igen, járunk is a barátommal, elég sokat mozgunk, sokat túrázunk, bringázunk, a mozgás nagyon jót tesz nem csak a testnek, a léleknek is :)
De igazuk van a többieknek, hogy a futás elég sarkalatos kérdés, sokan nem szeretik, és ha már rá kell venni, az sosem lesz hosszú életű.
Rá lehetne venni, de csak akkor, ha van hozzá kedvem. Kényszerből és más kedvéért nem futnék.
Nem szeretek futni és nem azért, mert nem tudok, hanem mert engem más sportok jobban érdekelnek, kikapcsolnak.
De annak mondjuk örülnék, ha lenne olyan partnerem, akivel el lehetne menni teniszezni, fal labdázni, biciklizni, uszodába,...
1, miből gondolod, hogy nem bírja? Tudod nem te találtad fel a testedzést. :) Még az is lehet, hogy már előtte is foglalkozott ezzel. Durva belegondolni, mi? :O Csak azért mert ő, még nem kell lenézni. Ha meg te ilyen egészségtudatos vagy és mégis mindig lusta lányokat szedsz össze, akkor ott veled lehet valami gond.
2, bicskanyitogató ez az atyáskodó hangnem. Felnőtt ember vagyok. Nem kötelező sportolnom, és nincs joga emiatt senkinek lenézni, vagy rámerőltetni valami végső igazságot. Ha pedig mozogni akarok, akkor vagyok olyan felnőtt, hogy meg tudjam szervezni egyedül vagy keresek egy szakembert. A párom nem azért van. Baromira nem vágyom arra, hogy tanító bácsi/gondoskodó/parancsolgató apuci/uralkodó a státuszban legyen felettem.
3, rengeteg sport van a világon, nem kötelező futni. Nem is illik mindenkihez az.
4, nem szeretek másokkal sportolni, sem kint a természetesben. Irritáló, hogy másra is figyelnem kell és zavaró a környezet. Inkább bezárkózom a szobába és bekapcsolom a futógépet. Nem mindenki élvezi ugyanazt.
Heti 2-ben simán benne lennék, de meglepődnék, ha a barátom ezzel állna elő, ugyanis nem tud futni :D
Amúgy engem jelenleg is az tart vissza a kocogástól, hogy nincs ismerős, akivel mehetnék, senki nem motivál, egyedül lusta vagyok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!