Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Titeket rá lehetne venni párkapcsolatban heti 3x közös kocogásra?
Alkalmanként 38 perc kocogás/futás, persze megállva eleinte többször miattatok/veletek, mert gondolom nem bírnátok eleinte egy szusszal. Én csak 1x szoktam megállni sétálni 6 percre a közepén. Szóval, ha a pasitok segítene nektek egy kezdő edzéstervet összeállítani futás ügyben, nyitottak lennétek rá? Mennyire vagytok kaphatók erre?
Írjatok életkort is!
én utáltam futni, de a barátommal elmentem volna ha türelmes velem :)
most meg már szeretek, az utóbbi időben reggelente lejárok 3 kmes kis futásokra, de csak mostanában kezdtem, szóval lesz ez több is. :D
22L
Szeretek sportolni, de a kocogás nem az én világom. Párommal inkább görkorizunk, vagy közösen tornázunk, megtanított súlyzózni helyesen...stb. Ezen kívül pedig mindketten más edzéseket csinálunk heti pár alkalommal külön. A helyedben nem ragaszkodnék a futáshoz, sokan nem szeretik, és nem is mindenkinek tesz jót. Nekem alapból gyenge a térdem kiskorom óta, így egyébként sem terhelném ezzel. Meg amennyire én tudom, a nőknek alapból nem is igazán ajánlott a felépítésük miatt.
Szóval: a helyedben nyitottabb lennék más sportok felé, nem korlátoznám erre.
Heti 6x szobabiciklizem 50 percet. (Igazin nem tudok.) Nekem ez "me time", nem társas program. Olyankor nem tudom komolyan venni.
Nem tetszene, ha valakinek csak az lenne a mozgás, amit ő szeret.
Én nagyon örülnék, ha a párom nyüstölne, mert bennem megvan a vágy, csak noszogatni kell. Elmennék futni szívesen, sőt, én szeretnék olyan futóversenyeken indulni, melynek nevezési díját jótékonykodási célokra fordítják, ilyen van dögivel. De cserébe elcsábítanám a kedvesem néhanapján egy kis túrázásra/hegymászásra és van két egyszemélyes kajakom, evezni hívnám a Körösre, Tiszára. Ezeket azért csak jobban élvezem, mint a monoton kocogást.
20/L
Nem. Egyrészt, én csak heti 2x járok, mert pár éve kiment a bokám, és azóta kevésbé terhelhető, na meg az időjárásra is érzékeny. Másrészt, én egyedül szeretek futni. Neked megvan a saját edzésterved, úgy futsz, ahogy szeretnél, nem akarnám, hogy ezen változtass, de én se vagyok hajlandó változtatni az enyémen. Pont az a jó a futásban, hogy csak én vagyok és a természet. Nem kell senki és semmi mással foglalkoznom, nem kell alkalmazkodnom, azt csinálok, amit akarok és úgy, ahogy akarom, és ahogy a testem éppen bírja. Ha nem futnék, akkor se akarnék elkezdeni mással futni.
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!