Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok! Titeket rá lehetne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Titeket rá lehetne venni párkapcsolatban heti 3x közös kocogásra?

Figyelt kérdés

Alkalmanként 38 perc kocogás/futás, persze megállva eleinte többször miattatok/veletek, mert gondolom nem bírnátok eleinte egy szusszal. Én csak 1x szoktam megállni sétálni 6 percre a közepén. Szóval, ha a pasitok segítene nektek egy kezdő edzéstervet összeállítani futás ügyben, nyitottak lennétek rá? Mennyire vagytok kaphatók erre?

Írjatok életkort is!

2016. nov. 9. 20:31
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
Heti 3 alkalommal simán benne lennék a közös sportolásban. De abból legfeljebb egyszer vállalnám be a futást. A kardiozást nem nekem találták ki.
2016. nov. 9. 21:14
 12/31 anonim ***** válasza:

én utáltam futni, de a barátommal elmentem volna ha türelmes velem :)

most meg már szeretek, az utóbbi időben reggelente lejárok 3 kmes kis futásokra, de csak mostanában kezdtem, szóval lesz ez több is. :D

22L

2016. nov. 9. 21:16
 13/31 anonim ***** válasza:
100%

Szeretek sportolni, de a kocogás nem az én világom. Párommal inkább görkorizunk, vagy közösen tornázunk, megtanított súlyzózni helyesen...stb. Ezen kívül pedig mindketten más edzéseket csinálunk heti pár alkalommal külön. A helyedben nem ragaszkodnék a futáshoz, sokan nem szeretik, és nem is mindenkinek tesz jót. Nekem alapból gyenge a térdem kiskorom óta, így egyébként sem terhelném ezzel. Meg amennyire én tudom, a nőknek alapból nem is igazán ajánlott a felépítésük miatt.

Szóval: a helyedben nyitottabb lennék más sportok felé, nem korlátoznám erre.

2016. nov. 9. 21:24
 14/31 anonim ***** válasza:
Nem, de biciklizni, úszni, túrázni nagyon szívesen :) 25/N
2016. nov. 9. 21:28
 15/31 anonim ***** válasza:
Tavasszal érdemes próbálkozni ilyesmivel, amikor elkezd szép idő lenni, akkor jobban lesz az embernek kedve. Én is tavasszal kezdtem el futni, mindig amikor szép idő volt :) Mert olyankor olyan jó dolog kimozdulni :) De ha esik inkább nem megyek sehova se :D Most meg már hideg van nekem futni. Úgyhogy várom a tavaszt, hogy újra mehessek a jó időben mozogni :) Szerintem ilyen időben már nem nagyon fogsz kezdőket rávenni, hogy kimenjenek futni. 31f
2016. nov. 9. 21:34
 16/31 anonim ***** válasza:
100%

Heti 6x szobabiciklizem 50 percet. (Igazin nem tudok.) Nekem ez "me time", nem társas program. Olyankor nem tudom komolyan venni.

Nem tetszene, ha valakinek csak az lenne a mozgás, amit ő szeret.

2016. nov. 9. 22:19
 17/31 anonim ***** válasza:
Mi együtt járunk minden nap :) Nagyon szerencsés vagyok, mert szeretjük mind a ketten. Sőt, még a kutyusainkat is bevonjuk. Én hozok egy törpe tacsit, a párom meg egy amerikai cocker spanielt. Nekünk ez a napi rutin része. Elképzelhetetlen lenne nélküle. 5-6 km-t simán lenyomunk. Sok párnak ajánlanám, mert többnyire csendben vagyunk, mégis együtt. Szinte kizárt az összeveszés esélye :D
2016. nov. 9. 23:15
 18/31 anonim ***** válasza:

Én nagyon örülnék, ha a párom nyüstölne, mert bennem megvan a vágy, csak noszogatni kell. Elmennék futni szívesen, sőt, én szeretnék olyan futóversenyeken indulni, melynek nevezési díját jótékonykodási célokra fordítják, ilyen van dögivel. De cserébe elcsábítanám a kedvesem néhanapján egy kis túrázásra/hegymászásra és van két egyszemélyes kajakom, evezni hívnám a Körösre, Tiszára. Ezeket azért csak jobban élvezem, mint a monoton kocogást.

20/L

2016. nov. 9. 23:23
 19/31 anonim ***** válasza:

Nem. Egyrészt, én csak heti 2x járok, mert pár éve kiment a bokám, és azóta kevésbé terhelhető, na meg az időjárásra is érzékeny. Másrészt, én egyedül szeretek futni. Neked megvan a saját edzésterved, úgy futsz, ahogy szeretnél, nem akarnám, hogy ezen változtass, de én se vagyok hajlandó változtatni az enyémen. Pont az a jó a futásban, hogy csak én vagyok és a természet. Nem kell senki és semmi mással foglalkoznom, nem kell alkalmazkodnom, azt csinálok, amit akarok és úgy, ahogy akarom, és ahogy a testem éppen bírja. Ha nem futnék, akkor se akarnék elkezdeni mással futni.

26/N

2016. nov. 10. 00:32
 20/31 anonim ***** válasza:
Ha a barátom ezt felajánlaná és együtt laknánk,persze.
2016. nov. 10. 01:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!