Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha elnézi nekem a nyomozgatásaimat akkor tenyleg szeret?

Jesszusom, ez beteges. Szánalmas vagy kérdező.
Elhiheted nem pozitív dolog miatt nevetett ki, ő is így gondolja, hogy szánalmas vagy!

Irgalmatlanul buta vagy.
Nem sikerült felfognod azt a pàr sort sem,amiről a #2-es komment szòlt.
( Èrtelmetlenül fogalmazol,képtelen vagy néhàny mondatot normàlisan leírni,egy rövid szöveget rendesen megírni.)
Erre a #3 hsz-ben leírod ugyanazt az összehànyt szhart.
Mintha a képességeinkkel lenne baj.
Na,mindegy.
Amit művelsz,az szànalom és a pasid sem azért nevetett,mert annyira szeret.

A nyomozgatás lehet túlzás viszont szerintem abban nincs semmi különös,ha mondjuk megkérdezed párod,hogy ismerősei közül kit honnan ismer.Pl ha teszünk ki közös képet és valaki ő ismerőse kedveli vagy hozzászól stb akkor én is megkérdezem,hogy ő ki,v honnan ismeri.. és mondja,hogy suliból,edzésről pl. Ilyet ő is szokott kérdezni.
Amit te csinálsz,h az exeit nézegeted ,hogy ki mit csinál szerintem is túlzás és hosszútávon nem biztos,h szeretni fog ezért. Először is,ha késztetést is érzel rá,hogy megnézd ne beszélj róluk párodnak,másodszor meg valahogy szokj le róla ;)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!