Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Távkapcsolatban élők! Mi okoz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Távkapcsolatban élők! Mi okoz nektek a legjobban problémát, hogy viselitek az egészet?

Figyelt kérdés

Megismertem egy lányt nyáron, (közel 1000km). Eleinte nem akartam, főleg őt féltettem, nem ajartam szenvedjen -ne hazudjunk: szenvedés a távk.- de egyszerűen nem tudtam megtenni, hogy hagyom őt. Már első este mikor beszéltünk a képét nézegettem...és csak egyre jobban megszerettem, ahogy ő is engem. Egyszerűen minden oké, mert ha szenved ő is, de igazán mindent megtesz értünk. Ahogy én is. De mostanában olyan csúnyákat veszekedünk, hogy félek eltávolodunk és szakítunk, amit nem szeretnék, de egyszerűen a táv, a gondok (suli, munka) annyira rányomja a kapcsolatunkra a bélyegét, hogy félek bármi megtörténhet. Ráadásul a múnkám kikészít, leszív.

Túlvagyok egy pár éves komoly kapcsolaton (megcsaltak), tudom bárminek vége lehet, de őt már úgy gondolom szeretem annyira, hogy akár az életem vele képzeljem el.

2016. nov. 4. 18:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
A félelem attól, hogy amikor ràm lenne fizikailag (ölelés, csók,hallgatàs,szex..)szűksége. Akkor nem vagyok ott..
2016. nov. 6. 09:51
 12/13 anonim ***** válasza:

Ex-távkapcsolatosként biztosra állítom, hogy nem próbálnám meg mégegyszer. Köztünk több, mint 2000 km volt. Én iskola mellett dolgoztam, tehát szó szerint semennyi szabadidőm nem volt a szórakozásra, egyedül akkor éreztem jól magam, amikor havonta kiutaztam hozzá 4-5 napra. Körülötte forgott az életem, emiatt észre sem vettem, hogy egyébként csak én dolgozok érte, csak én utazok hozzá, csak én küzdök.

Mondani meg ígérni nagyon tudott mindent, emiatt is nem meglepő, hogy mint utólag kiderült csalt is a kapcsolat alatt. 5 hónapnyi időm és pénzem ment kárba, de tanulságnak jó volt.

Mikor mi együtt voltunk heti 1-2x telefonáltunk Whatsappon kb egy órát, a többi időben chateltünk. Egymás életének részei voltunk, mindent megosztottunk a másikkal, képeket küldtünk, meséltünk az összes történésről. Így nem volt olyan nehéz. Persze neki egyáltalán nem, hisz egy közelebbi lánnyal is összejárt. A nehéz időkben csak az tart ki, aki igaz szerelmet érez. Sok lehetőségem lett volna megcsalni, mert mindig akadtak udvarlók a munkahelyen, a suliban, bárhol. De én csak őt akartam.

Lényeg a lényeg, ez ahogy a 21 éves lány is írta, csak akkor működik ha MINDKETTEN beleadtok mindent. Időt, pénzt. És persze a havonta (max 2 havonta) találkozás az MINIMUM. Mellette halljátok sokat egymás hangját, úgy kibírhatóbb. Olyan távkapcsolatnak semmi értelme, hogy csak chatelgettek, kilátástalan az is, hogy mikor találkoztok... az összeköltözés lehetősége pedig még tervben sincs? anélkül semmi kapaszkodótok nincsen szerintem.

Én nem kezdenék bele újra, lelkileg szétszedett a szakítás (főleg miután az is kiderült, hogy még csalt is miközben a lelkem kidolgoztam érte), szerencsére 2 hónapja rátaláltam valakire, akivel ezerszer jobb a kapcsolatom és érzem hogy szeret. :) És fél órára lakik tőlem. :)

25N

2016. nov. 6. 10:24
 13/13 anonim válasza:
Hahooo :) Szerintem vágj bele. És SKYPE!!! Tudom magamról, hogy szinte elengedhetetlen. Mikor látod a másikat ahigyan elvesz abban, hogy téged néz és elmosolyodik.. Awww :$ Mi erdélyi magyarok vagyunk párommal, majdnem az ország két végéből. De megéri. Csak kitartás kérdése. :) Ha serelmes vagy, megéri. S a munka-suli nem kifogás :) amint szabadidőd van, látogass el hozzá. Meg fogja érni :)
2016. nov. 6. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!