Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Orálnál kell óvszer?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Orálnál kell óvszer?

Figyelt kérdés
A barátnőmmel nemrég kezdtünk ilyesmi jellegű dolgokat csinálni és sok helyen hallottam hogy orálhoz sem árt óvszert használni mert hogy így is terjedhetnek a betegségek. Viszont mind ketten szüzek vagyunk, még soha nem csináltuk senkivel, ezáltal nemibetegségünk tuti nincs. Ilyen esetben nem süzkséges az óvszer ugye?

2016. nov. 4. 13:01
 1/7 anonim ***** válasza:
78%
Nem kell
2016. nov. 4. 13:03
 2/7 anonim ***** válasza:

Barátommal mi is szüzek voltunk, sose használtunk óvszert orálhoz, szerintem megöli a pillanatot. Pont az a jó az orálban, hogy a partnered érzi a nyelvedet, és más érzés, mint a szex.

20L

2016. nov. 4. 13:13
 3/7 anonim ***** válasza:
76%

"Viszont mind ketten szüzek vagyunk, még soha nem csináltuk senkivel, ezáltal nemibetegségünk tuti nincs."

Ez egyébként így nem igaz. Ettől függetlenül nem kell.

2016. nov. 4. 14:18
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Hogyhogy nem teljesen igaz? Mármint oké csókon kereszül is van amit el lehet kapni de nekem még csók sem volt mással barátnőmnek meg egy barátja volt ezelőtt és az is régebben volt és semmi baja nincs szóval elvileg így sem kaphattunk el semmit

2016. nov. 4. 15:11
 5/7 anonim ***** válasza:
63%
Nemibetegséget orális úton is ugyan úgy el lehet kapni, tehát egyéjszakás kalandoknál illetve ahhoz hasonló esetekben erősen ajánlott lenne az óvszer használat. Viszont ha egészen biztosan ki vannak zárva a nemibetegségek akkor csináljátok nyugodtan nélküle. Én szermély szerint el sem tudom képzelni óvszerrel...
2016. nov. 4. 19:00
 6/7 anonim ***** válasza:
63%
hpv-t el lehet kapni máshogy is nem csak nemi aktussal meg egyebet is. De kétlem ,h kéne óvszer
2016. nov. 4. 20:57
 7/7 anonim ***** válasza:
63%

Nem értem a kérdést...

Ha a srác kényezteti a lányt orálba, akkor nyilván nem kell a gumi. Ha a lány kényezteti a srácot, akkor ha felteszi a srác a gumit, akkor mi az élvezet? A gumi a szájában?? Húúú, ez a kérdés nekem zavaros...

2016. nov. 4. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!