Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Orálnál kell óvszer?
Barátommal mi is szüzek voltunk, sose használtunk óvszert orálhoz, szerintem megöli a pillanatot. Pont az a jó az orálban, hogy a partnered érzi a nyelvedet, és más érzés, mint a szex.
20L
"Viszont mind ketten szüzek vagyunk, még soha nem csináltuk senkivel, ezáltal nemibetegségünk tuti nincs."
Ez egyébként így nem igaz. Ettől függetlenül nem kell.
Köszönöm a válaszokat!
Hogyhogy nem teljesen igaz? Mármint oké csókon kereszül is van amit el lehet kapni de nekem még csók sem volt mással barátnőmnek meg egy barátja volt ezelőtt és az is régebben volt és semmi baja nincs szóval elvileg így sem kaphattunk el semmit
Nem értem a kérdést...
Ha a srác kényezteti a lányt orálba, akkor nyilván nem kell a gumi. Ha a lány kényezteti a srácot, akkor ha felteszi a srác a gumit, akkor mi az élvezet? A gumi a szájában?? Húúú, ez a kérdés nekem zavaros...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!