Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hol kapható masculan óvszer?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol kapható masculan óvszer?

Figyelt kérdés

Parommal hónapok ota ezt használjuk es nekunk nagyon bevált, de a dm-ben csak a 10db-os kiszerelessel talalkoztam eddig. Valaki nem tudja esetleg Nyíregyházán milyen üzletben kapható a harom darabos változata?mindegy melyik tipus, mindet kiprobaltuk mar, de a 3db-osat szívesebben vesszük. Szoval megkoszonnem a segítőkész valaszokat:)

(Ha pedig valakit zavarna, hogy nem ott veszem, ahol eddig, annak annyit mondanék, hogy nem én veszem. A párom szokta, de szeretnem meglepni, hogy most ne neki kelljen meg munka utan elmennie erte, de ha megkérdem o hol veszi, akkor lebuknek es oda a meglepetés)

2016. szept. 13. 17:53
 1/7 anonim ***** válasza:
rendeld netrol
2016. szept. 13. 17:59
 2/7 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy altalaban 6-fel 7 mire haza erek es nem szivesen rendelem, jo lenne ha nem epp apa vagy a hugom menne ki erte :D
2016. szept. 13. 18:05
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem értem, mért nem jó a 10db-os verzió? Sokkal olcsóbbra jön ki, és úgyis elfogy. Nem?
2016. szept. 13. 18:40
 4/7 A kérdező kommentje:
Ne haragudj, de mi szívesebben vesszük a 3db-osat, nem arra voltam kíváncsi, hogy ki milyen kovetnivalot talal a kerdesemben. Tudni szeretnem, hol kaphatok 3db-osat, ha pedig erre nem tudsz válaszolni, akkor inkabb ne is irj.
2016. szept. 13. 18:53
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha van rá lehetőség, ne a címedre rendelj, hanem máshova. Nem csak te vagy így vele, hogy problémás az otthoni átvétel, akkor (ha van rá lehetőség) használj valami Postapontot, vagy Pick Pack Pontot.
2016. szept. 13. 21:01
 6/7 anonim ***** válasza:
Rossmann.
2016. szept. 14. 06:44
 7/7 anonim ***** válasza:
Jól van akkor költsetek többet. Csak nem értettem a nyakatekert logikádat. Azért írtam, mert én még egyáltalán nem találkoztam 3as kiszereléssel. De ha azt szoktatok venni, akkor mért nem tudod hol árulják? :D
2016. szept. 14. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!