Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol lehet masculan óvszert kapni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet masculan óvszert kapni?

Figyelt kérdés
Egerben lakom és még sehol sem láttam... hol találok? :)

2012. okt. 23. 19:48
 1/9 anonim ***** válasza:
cba,aucha,drogériák...
2012. okt. 23. 19:49
 2/9 anonim ***** válasza:
Patikában
 3/9 anonim ***** válasza:
szinte minden boltban
 4/9 A kérdező kommentje:
csak nemtudom tudjátok-e Eger kisebb város és még nem láttam semelyik boltban sem de lehet hogy csak jobban szét kell néznem :D és zt nem tudjátok, hogy a 10 dbos mennyibe kerül? :)
2012. okt. 23. 19:52
 5/9 anonim ***** válasza:
Tesco, rossmann, dm, spar... Tescoban 880 körül van, rossmannban egy ezres. De jobban megéri, mert a Durex k*baszott drága. Kár hogy rózsaszín. :D
2012. okt. 23. 19:57
 6/9 Hole Hunter ***** válasza:
Sompolygás helyett inkább kérdezd meg az eladót...nem ciki!
2012. okt. 23. 19:57
 7/9 A kérdező kommentje:
Megkérdezném én, ha találtam volna már Egerben, csak még eddig nem :D Az engem egyébként nem zavar hogy piros :D Meg a barátomat sem :D Csak ma elfogyott a mienk ugyhogy belógtunk a bátyja szobájába és onnan oztunk egyet és ők iylet használnak, és azt olvasgattam róla hogy megbízható :) Ti is így gondoljátok? :)
2012. okt. 23. 20:01
 8/9 anonim ***** válasza:

A patikában odamész a pulthoz, és mondod: Kérek egy csomag kettes maszkulánt. kb. 800 Forint. Egy kis zacsiban fogod diszkréten megkapni. Ha kicsi vagy akkor egyest kérj.

Ötösig van, de az már dudoros, meg ilyesmi.

2012. okt. 23. 20:03
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem eddig nem volt vele problémám, bár hiányzik a Durex. Valahogy az sokkal jobb, nem tudom miért. Eddig hol vettétek? Nem tudtok oda visszamenni?
2012. okt. 23. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!