Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet masculan óvszert kapni?
Figyelt kérdés
Egerben lakom és még sehol sem láttam... hol találok? :)2012. okt. 23. 19:48
4/9 A kérdező kommentje:
csak nemtudom tudjátok-e Eger kisebb város és még nem láttam semelyik boltban sem de lehet hogy csak jobban szét kell néznem :D és zt nem tudjátok, hogy a 10 dbos mennyibe kerül? :)
2012. okt. 23. 19:52
5/9 anonim válasza:
Tesco, rossmann, dm, spar... Tescoban 880 körül van, rossmannban egy ezres. De jobban megéri, mert a Durex k*baszott drága. Kár hogy rózsaszín. :D
6/9 Hole Hunter válasza:
Sompolygás helyett inkább kérdezd meg az eladót...nem ciki!
7/9 A kérdező kommentje:
Megkérdezném én, ha találtam volna már Egerben, csak még eddig nem :D Az engem egyébként nem zavar hogy piros :D Meg a barátomat sem :D Csak ma elfogyott a mienk ugyhogy belógtunk a bátyja szobájába és onnan oztunk egyet és ők iylet használnak, és azt olvasgattam róla hogy megbízható :) Ti is így gondoljátok? :)
2012. okt. 23. 20:01
8/9 anonim válasza:
A patikában odamész a pulthoz, és mondod: Kérek egy csomag kettes maszkulánt. kb. 800 Forint. Egy kis zacsiban fogod diszkréten megkapni. Ha kicsi vagy akkor egyest kérj.
Ötösig van, de az már dudoros, meg ilyesmi.
9/9 anonim válasza:
Nekem eddig nem volt vele problémám, bár hiányzik a Durex. Valahogy az sokkal jobb, nem tudom miért. Eddig hol vettétek? Nem tudtok oda visszamenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!