Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt a csatát elvesztettem?
Előre is bocsánat, nemhogy terjengős lesz, hanem egy igazi kisregény, de elég bonyolult a szituáció.
Szóval. Mindig is súlyproblémákkal küzdöttem. Most januárban fordult nagyon rosszra a helyzet, amikor elhelyezkedtem az amúgy szuper munkahelyemen. Ülőmunka+egészségtelen étkezés=májusra 140 kilósra híztam. Június elején életmódot váltottam, elkezdtem kondizni, és elhagytam a káros szenvedélyeimet. Ráadásul felkarolt egy személyi edző, aki teljesen új perspektívát nyitott az életemben. Most 102 kilósra fogytam, de az edzőm 90-ig akar lemenni, és aztán még 10 kiló izmot rám pakolni, előbb-utóbb pedig versenyeztetni. Teljesen megváltozott az életem, a gondolkodásom, minden sokkal jobb. A családom, a barátaim, a munkatársaim, a többiek a teremben, mindenki támogat. Ez eddig oké is.
DE!
Egyetlen dologban nem tudtam (még) megváltozni. Nagyon nehezen viselem a visszautasítást. A lényeg: másfél hónapja jártam edzeni, amikor találkoztam egy régi barátommal (lány az illető :). Ő éppen mélyponton volt, egy sz@rul végződött kapcsolat után, depressziósan. Onnantól napi kapcsolatban lettünk, sűrűn is találkoztunk. Nekem régen is tetszett, most pedig én lettem az egyik legfőbb támasza, és szépen fejlődtem a teremben, ez önbizalmat is adott. Pláne, hogy egyszer nekem azt mondta, h én vagyok neki a férfiideál. Kitaláljátok, belezúgtam úgy ahogy annak rendje és módja. Aztán egy közös kirándulásunkkor szerelmet vallottam neki. Ő persze végig tudta, h mire megy ki a játék. De nemet mondott, mondván, h még mindig depressziós, és nem érzi magát elég jónak egy párkapcsolathoz. Ezzel azóta sem tudok mit kezdeni. Most jóval ritkábban beszélünk és találkozunk, ráadásul ha minden igaz, képbe került egy új jelentkező
Szerelmes vagyok belé, nem érdekel más nő, és nem akarom elfogadni, hogy ennyi volt, nincs több esélyem nála. Sokan mondják, hogy nem illünk össze, mert én sportolok, életvidám vagyok, vannak életcéljaim, egészségesen élek, optimista vagyok, tele pozitív energiákkal. Ezzel szemben ő iszik és cigizik, depis, és szinte csak kallódik az életben. De hiszem, hogy kellő ráhatással ezeket a problémákat megoldhatjuk. Most nem tudok jobbat, mint hogy beletemetkezek a testépítésbe (természetesen csakis magam miatt, hiszen most már tudom, hogy nekem mindentől és mindenkitől függetlenül ezt az utat kell járnom), és talán fél-egy év múlva, ha tényleg jelentősen megváltozik a kondícióm, sikerült valami pozitív változást elérnem.
Szerintetek ez jó ötlet, vagy naiv butaság? És bocs még egyszer, amiért ennyit makogtam, remélem nem volt unalmas!
Őszinte leszek veled, én a szerelmi bánat ellenére is nagyon optimistán látom a jövőt. Imádom a munkámat, jól is fizet szerencsére, és ugye a sport. Az edzőmmel remekül tudunk együtt dolgozni, imádok lejárni a terembe. Tudom, h a következő fél évben nagyon sokat fogok fejlődni fizikailag és szellemileg is. Már alig várom. :)
A pozitív hozzáállásomat mondjuk ez a hölgy is megjegyezte, bár úgy néz ki, annyira mégsem tett rá komoly benyomást. De ezért én nem fogok ezen változtatni. :)
Helyes!:)
Szerintem az a baj, hogy első lépcsőfok tényleg ez a "kémia"/vonzalom (ami nincs összefüggésben a tökéletes külsővel), és onnan jöhet, hogy mi sül ki a kapcsolatból, egyébként mennyire illetek össze. Ha ez alapjaiban nincs, jóformán el sem tud indulni. Biztos látta ez a csaj is az erényeidet, sőt, efelől nincs kétség, hisz szépen ki is használt, míg támaszra volt szüksége.. de mivel nincs meg ez a vonzalom a részéről, veszett fejsze nyele. Nem szabad vele foglalkozni.
Semmi gond, szívesen válaszolok.
Az első részével. Kb.: 1 évet voltak együtt, ebből fél évet együtt laktak. A srácot ismerem, egy igazi bunkó, nagyon sokszor megbántotta és megalázta a lányt. Ezért is volt annyira romokban, amikor találkoztam vele a nyáron.
A második kérdés. Nekem a személyi edzőm rengeteget segített, ezért övé az igazi érdem. Sport: heti hat edzés, alkalmanként másfél-kettő-két és fél órásak. Ebből egy mellkas-hát, egy váll-kar. A maradék 4 kardió vagy mély-hát. Lábemelés, hiperhajlítás, hasprés, futópad valamennyi edzésnek a része. Kaja: napi 5 kajázás. Reggelire zab vízzel, vacsira, lefekvés előtt fehérje (csirkemell v tojás fehérje). A napközbeni 3 lehet fehérje (csirke, pulyka, hal, marha), minőségi szénhidrát (rizs, kuszkusz) és zöldség (leginkább karfiol, cukkini, kelbimbó, brokkoli, uborka, esetleg paradicsom, paprika), 1-1 tojással vagy egy kis túróval feldobva. És napi 4 liter mentes víz. Bűnözés szintjén 1-1 müzliszelet vagy túrórudi, lehetőleg mozgás előtt.
Köszönöm az elismerő szavakat, de látod, valakinek még ezek az eredmények sem elegendőek. XD
Köszönöm, ehhez fogom magamat tartani. :)
Pont ma voltam az edzőmnél, és kitalálta, h mostantól heti 3szor fogunk együtt edzeni. Eddig heti kettő volt az adag, a maradék 4-et egyedül csináltam végig. Mostantól 3-3 lesz az arány. Nagyon izgatott vagyok, hogy milyen formában leszek jövő ilyenkor. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!